Mislim da će stići najkasnije do kraja godine. Takvi su im otprilike i rokovi.ne verujem da ce biti bas toliko brzi. Sve sto je do sad napravljeno je vezano za te donje lamele, ostatak je skoro prazan.
To im je plan, mada i u Predugovoru, i u gradjevinskoj dozvoli pise da se gradi u 3 faze.Ako sam ja dobro razumeo prilikom kupovine ceo komplex se gradi odjednom.
A razlog tome jesu citiram, “ garaze koje se nalaze ispod celog komplexa”
To bi bilo fino.Mislim da će stići najkasnije do kraja godine. Takvi su im otprilike i rokovi.
U ugovoru stoji 31.3.2027. za sve lamele, jer planiraju sve da zavrse u priblizno isto vreme. S tim da je jos 6 meseci posle toga investitor dozvolio sebi da kasni bez penala.1. Kada se ocekuje zavrsetak radova lamela, koja ce biti prva zavrsena? Ne mogu da nadjem tu informaciju nigde.
Uvecanje od 8% se odnosi na deo koji ide iz kredita. Ako se daje ucesce od 20%, ostalih 80% se uvezava za 8%. Na primer, za 3.3 stan koji kosta 197.463, za kreditne kupce bi ucesce bilo 42.020 a ostatak 168.080, tj ukupno 210.100.2. Koliko sam razumeo, investitor dozvoljava kredit do 80% iznosa stana, sa nekakvim penalima od 8%? Da li moze neko da mi pojasni to.
Mislim da je njihova računica za kreditne kupce ovakva:Uvecanje od 8% se odnosi na deo koji ide iz kredita. Ako se daje ucesce od 20%, ostalih 80% se uvezava za 8%. Na primer, za 3.3 stan koji kosta 197.463, za kreditne kupce bi ucesce bilo 42.020 a ostatak 168.080, tj ukupno 210.100.
Dobro si rekao.Nešto su mi ovi zidovi tanki obzirom da moraju da nose konstrukciju
Pojma nemam nisam građevinac...
Bulevar Peka Dapcevica je u haosu. Naselje je vec saturirano a ova ulica "Kruzni Put Vozdovacki" je usko grlo zbog kog se prave guzve u smeru ka trosarini. Voleo bih da vidim kako ce to resiti, jer ovo samo dodavanje zgrada dodatno doprinosi kolapsu. Srecno svim kupcima.
Verujem da je sarkastican komentar ali me stvarno zanima da li su ukalkulisali neko resenje ili je ovo toliko nepromisljena gradnja bez ikakvog plana da se olaksa funkcionisanje u tom delu grada. Onaj magistralni prsten ne racunam u resenje jer se to obecava od 2020 a jos uvek nema niceg konkretnog. Svakako i kad krene da se gradi, ocekujem par godina teskog haosa na tom deluJa odmah mogu da ti kažem kako će se rešiti![]()
Imate na ovoj temi planirano resenje za problem guzve. Pitanje je samo kada ce deo od trosarine do lakat krivine u Jerkovicu biti zavrsen. Jedno je sigurno, ne pre nego sto se expo zavrsi.Bulevar Peka Dapcevica je u haosu. Naselje je vec saturirano a ova ulica "Kruzni Put Vozdovacki" je usko grlo zbog kog se prave guzve u smeru ka trosarini. Voleo bih da vidim kako ce to resiti, jer ovo samo dodavanje zgrada dodatno doprinosi kolapsu. Srecno svim kupcima.
Da,znam za to, ali hvala. To je znaci konstantna zona ozbiljnog gradilista do minimum 2030. Nadam se da su svi ukalkulisali taj podatakImate na ovoj temi planirano resenje za problem guzve. Pitanje je samo kada ce deo od trosarine do lakat krivine u Jerkovicu biti zavrsen. Jedno je sigurno, ne pre nego sto se expo zavrsi.
Imate na ovoj temi planirano resenje za problem guzve. Pitanje je samo kada ce deo od trosarine do lakat krivine u Jerkovicu biti zavrsen. Jedno je sigurno, ne pre nego sto se expo
Nemoguca misija je da deo od trosarine di mik mol pumpe u jerkovicu bude zavren do kraja ekspa,jer vlasti je cilj ekspo i projekti gde oni grade imaju licnu korist a ovaj nas vozdovac je zapusten odavno samo obecanja lazna,nema nista od toga...Imate na ovoj temi planirano resenje za problem guzve. Pitanje je samo kada ce deo od trosarine do lakat krivine u Jerkovicu biti zavrsen. Jedno je sigurno, ne pre nego sto se expo zavrsi.
Nemoguca misija je da deo od trosarine di mik mol pumpe u jerkovicu bude zavren do kraja ekspa,jer vlasti je cilj ekspo i projekti gde oni grade imaju licnu korist a ovaj nas vozdovac je zapusten odavno samo obecanja lazna,nema nista od toga...
Pa to sam i napis’oJedno je sigurno, ne pre nego sto se expo zavrsi.
Ja sam te razumeo pogresno,sad vidim,izviniPa to sam i napis’o
Naravno. Cak i sa SMT ne resavaju problem trosarine koja fizicki nema gde vise da se prosiri za saobracaj. Da ne pricamo obim gradnje u Bulevaru Peka Dapcevica, gde imamo par zapocetih projekata i jos par kojih se planiraju. Bice zanimljivo.S obzirom na ogroman broj kvadrata koji oni planiraju u ovom kraju mislim da ni planirani SMT ka Lasti ili Nova Kumodraška neće rešiti sve probleme, morao je ovaj bulevar PD daleko kvalitetnije i ozbiljnije da se projektuje, npr. da su planirani širi trotoari, bici staze, drvoredi pa što da ne i tramvaj ili da se provuče trolejbuska mreža i spoji preko Dušanovca i Ustaničke ka centru, iumalo je prostora za sve dok nije počela skorija gradnja stambenih zgrada, slična priča protraćenog potencijala kao bulevar Patrijarha Pavla.