Šta je novo?

Nemanjin grad [Stambeno poslovni kompleks]

Prva faza je od Vojvode Stepe do Peka Dapcevica, a druga dalje ka Jerkovicu. Deo ka Jerkovicu je bar duplo kompleksniji za izgradnju jer je potrebno izgraditi nadvoznjak.

Screenshot PDR-a pokazuje da ne obuhvata zgradu na uglu Kruznog puta i Peka Dapcevica koja je tacno preko puta Nemanjinog grada.
Da li mozda imas vise informacija oko ovog nadvoznjaka - i celog magistralnog prstena? Nisam uspeo da nadjem nacrte/planove...

Da li mozda imas vise informacija oko ovog nadvoznjaka - i celog magistralnog prstena? Nisam uspeo da nadjem nacrte/planove...

Neke informacije koje imam je da bi skretanje ka Stepi trebalo da bude ukinuto, a omoguceno preko SMT.
Za deo od Peka Dapcevica ka Jerkovicu zbog konfiguracije terena je potreban nadvoznjak (vijadukt), al ne znam odakle ce kretati i kako ce tacno biti reseno samo ukrstanje sa Peka Dapcevica. Dalje ka Medakovicu vec postoji put, a od Medakovica ce se napraviti direktan izlaz ka Lasti i tu je ukljucenje na auto-put.

Info od prethodnog tendera:
- saobracajnica obuhvata i vijadukt duzine 253 metra (to je od Peka Dapcevica do ulice Brace Jerkovic)
- sirina saobracajnice je 24 metra (to je izmedju Stepe i Nemanjinog), dve saobracajne trake po smeru, trotoari sa obe strane, mostovska konstrukcija

Iskreno 2.450 eura je cena koja trenutno moze da se reskira u Nemanjinom Gradu. Ispod u Vozdov kvart vec ode preko 2.700.
A Nemanjin Grad po meni bolja lokacija. A i taj projekat sto ce Elexir raditi u Peke Dapcevica kad krene ,nece biti početna cena ispod 2.600 eura pa naviše.
Nemanjin Grad kad dodje na 80% izgradjenosti preći 3.000 eura po m2.

Iskreno 2.450 eura je cena koja trenutno moze da se reskira u Nemanjinom Gradu. Ispod u Vozdov kvart vec ode preko 2.700.
A Nemanjin Grad po meni bolja lokacija. A i taj projekat sto ce Elexir raditi u Peke Dapcevica kad krene ,nece biti početna cena ispod 2.600 eura pa naviše.
Nemanjin Grad kad dodje na 80% izgradjenosti preći 3.000 eura po m2.
Odakle znate da će u Eliksirovom budućem velikom projektu u Peke Dapčevića biti cena 2600+ eura?
Mislim moguće je ali oni nisu ni započeli

Cena je 2450 e plus pdv koliko sam na sajtu procitala i to nije mala cifra kada se izracuna (2900). Za male Investicione stanove ok ali dati neke vece pare i kupiti stan za zivot gde cete sa svih strana biti okruzeni saobracajnicama ja mislim da ne vredi

Cena je 2450 e plus pdv koliko sam na sajtu procitala i to nije mala cifra kada se izracuna (2900). Za male Investicione stanove ok ali dati neke vece pare i kupiti stan za zivot gde cete sa svih strana biti okruzeni saobracajnicama ja mislim da ne vredi
pdv na stan je 10%, 2450 + 245 = 2695 evra je krajnja cena sto je korektno.
Problem je sto je obavezno i garazno mesto koje kosta 21600 evra

Vrh