Da li mozda imas vise informacija oko ovog nadvoznjaka - i celog magistralnog prstena? Nisam uspeo da nadjem nacrte/planove...Prva faza je od Vojvode Stepe do Peka Dapcevica, a druga dalje ka Jerkovicu. Deo ka Jerkovicu je bar duplo kompleksniji za izgradnju jer je potrebno izgraditi nadvoznjak.
Screenshot PDR-a pokazuje da ne obuhvata zgradu na uglu Kruznog puta i Peka Dapcevica koja je tacno preko puta Nemanjinog grada.

Sto se tice dece, prvo mi pada na pamet dvoriste zgrade za one najmladje. Siguran sam da će biti sadrzaja, poput parkica, kao i u ostalim kompleksima. Za one malo starije, u okolini naselja postoji mnogo opcija, na primer, SC Vozdovac. Ali potpuno razumem tvoj komentar – nije da mozes samo da pustis klince napolje i ne brines ni o cemu
 Sto se tice dece, prvo mi pada na pamet dvoriste zgrade za one najmladje. Siguran sam da će biti sadrzaja, poput parkica, kao i u ostalim kompleksima. Za one malo starije, u okolini naselja postoji mnogo opcija, na primer, SC Vozdovac. Ali potpuno razumem tvoj komentar – nije da mozes samo da pustis klince napolje i ne brines ni o cemu Šalimo se malo, naravno da svako radi kako mu odgovara, ne znam zašto se ljudi toliko vređaju ako neko iznese drugačije mišljenje. Nemam problem sa tim da tebi odgovara nešto što meni ne odgovara. Na stranu sa gradnjom, meni i pored toga nisu odgovarale neke stavke iz ugovora, dosta su rigidni i po principu hoćeš-nećeš, stavljaju hipoteku na stan i garažu koju ja plaćam, zatim zaštitili su se kao beli medvedi da mogu sa vrlo malim penalima da jako puno kasne sa izgradnjom kompleksa, itd. Sve to ukupno, kao celina, mi uopšte ne odgovara, zbog rizika vezano za rokove, hipoteku, uknjižbu, buduću gradnju u okolini, itd. Naravno, možda sve ispadne savršeno, na vreme, kvalitetno, ali nisam spreman da rizikujem mogućnost da to ne bude slučaj. Ugovor ih štiti maksimalno, a kupce minimalno. Tu se moje interesovanje za stan u tom kompleksu završilo. Nadam se da će sve ispasti kako treba i da će ljudi koji su se ipak odlučili da kupe nekretninu u Nemanjinom gradu na kraju biti zadovoljni.
  Šalimo se malo, naravno da svako radi kako mu odgovara, ne znam zašto se ljudi toliko vređaju ako neko iznese drugačije mišljenje. Nemam problem sa tim da tebi odgovara nešto što meni ne odgovara. Na stranu sa gradnjom, meni i pored toga nisu odgovarale neke stavke iz ugovora, dosta su rigidni i po principu hoćeš-nećeš, stavljaju hipoteku na stan i garažu koju ja plaćam, zatim zaštitili su se kao beli medvedi da mogu sa vrlo malim penalima da jako puno kasne sa izgradnjom kompleksa, itd. Sve to ukupno, kao celina, mi uopšte ne odgovara, zbog rizika vezano za rokove, hipoteku, uknjižbu, buduću gradnju u okolini, itd. Naravno, možda sve ispadne savršeno, na vreme, kvalitetno, ali nisam spreman da rizikujem mogućnost da to ne bude slučaj. Ugovor ih štiti maksimalno, a kupce minimalno. Tu se moje interesovanje za stan u tom kompleksu završilo. Nadam se da će sve ispasti kako treba i da će ljudi koji su se ipak odlučili da kupe nekretninu u Nemanjinom gradu na kraju biti zadovoljni.