Forsira se garaža zato što će biti Bolnica i ona će imati spoljna mesta.
Sto tek nema smisla kada je ceo taj potez kod bogoslovije smrt za parkiranje.razlog zašto su istu stvar uradili u Vizantiji upravo jer je ogroman broj kupaca kupio samo stanove, a niko nije hteo parking mesta.
Sto tek nema smisla kada je ceo taj potez kod bogoslovije smrt za parkiranje.
Isti ti investicioni kupci mogu odmah da prodaju to parking mesto cim se projekat zavrsiProblem su investicioni kupci koje parking ne zanima. Ljudi kupuju da bi rentirali, gde će stanar da parkira kola nije njihova stvar.
Isti ti investicioni kupci mogu odmah da prodaju to parking mesto cim se projekat zavrsi![]()
Ja mislim da bas kontra je problem. U TheOne na NBGD fazi jedan, jedna agencija za nekretnine drzi 13 ili 14 garaznih mesta bez stana za izdavanje...Ko vidi račun da radi po njihovom, treba da kupuje. Većina ipak koji kupuju investiciono gledaju da uzmu samo stan.
Ja mislim da bas kontra je problem. U TheOne na NBGD fazi jedan, jedna agencija za nekretnine drzi 13 ili 14 garaznih mesta bez stana za izdavanje...
Vidim i da su neke spratove sklonili sa sajta mada neki stoje za koje su mi rekli da nisu slobodni.
Ja kad sam gledao sve što mi se svidjalo je bilo kao prodato ili rezervisano. A sad sve to slobodno. Čuvaju rezervacije skoro 3 meseca. Trebali su to bolje da organizujuVidim i da su neke spratove sklonili sa sajta mada neki stoje za koje su mi rekli da nisu slobodni.
Ja kad sam gledao sve što mi se svidjalo je bilo kao prodato ili rezervisano. A sad sve to slobodno. Čuvaju rezervacije skoro 3 meseca. Trebali su to bolje da organizuju
5 januar je bilo zauzeto. Ja uzeo 28 januara jedan stan. A sada vidim sto sam gledao to sad slobodno.Meni su rekli da drze rezervaciju 5 dana, al verovatno proces kupovine (slanje ugovora na uvid, zakazivanje kod notara, uplata rate i evidentiranje iste) moze potrajati, a i pitanje koliko su azurni sa informacijama na sajtu.
Pre dve nedelje su mi rekli za 6 stanova da nisu slobodni, a na sajtu stoji da su ti spratovi slobodni.
Ako ih neko bude kontaktirao moze da napise koliko su im azurne informacije o stanovima na sajtu.
Zar nikome nije frka da kupuje od pravnog lica osnovanog pre 2-3 godine sa 100dinara i jednim zaposlenim?! Mora da ljudi lako zaradjuju lovu i ne cene je dovoljno…a još i ne postoji tehnička specifikacija projekta…a izvodjaci radova Ultrasi i Briggate…je*** li ga , i ja sam izgleda neki namcor …
To si proverio ili cisto da kažeš…možda je isti investitor, ali ne i isto pravno lice…Nova Vizantija doo nema nikakav promet zadnje 2-3 godine….a gradiliste izgleda vise nego cool, sto može , ali i ne mora ništa da znaci u ovoj fazi…ne kažem da će ovde nešto loše poći po zlu, nego sunce ti, dali je moguće da smo ovakva brljava država…zasto se dopušta da se bez kapitala, bez osiguranja , sa 100 dinara i jednim zaposlenim počinju projekti ovih ili bilo kojih gabarita…kupac nema nikakvu zaštitu…dušebrižnici prošlih godina su me ubedjuvali da investitori to ne bi , nego moraju zbog projektnog finansiranja, koga ovde nema u ovoj fazi, dok se ne pokupi lova od kupaca i gradi se njihovim parama…Isto pravno lice završava projekat Palata Vizantija, 100% vlasnik je vlasnik Euromedika, Brigate je generalni izvođač...
Nikom nije do bacanja novca iako kod svake investicije postoji određeni rizik. Gradilište za sad deluje prilično profesionalno.
Inače, kontaktirali su me pošto sam izrazio interesovanje još pre nego što su krenuli sa prodajom. Kada sam ih pitao da li je sajt tačan, i da ne može na kredit, rekli su da može na kredit ali je onda cena za 200e po kvadratu veća za deo finansiran iz kredita. Možda će nekome značiti.Sama činjenica da nisu zainteresovani za kreditne kupce govori o tome da ne raspolažu kapitalom već se finansiraju od prodaje. Ne mora nužno da znači da neće završiti sve kako treba ali mislim da ljudi treba s pravom da se zapitaju kome daju svoj novac. Pogotovo ako je s mukom stečen, a ne iz neke mućke.
To si proverio ili cisto da kažeš…možda je isti investitor, ali ne i isto pravno lice…Nova Vizantija doo nema nikakav promet zadnje 2-3 godine….a gradiliste izgleda vise nego cool, sto može , ali i ne mora ništa da znaci u ovoj fazi…ne kažem da će ovde nešto loše poći po zlu, nego sunce ti, dali je moguće da smo ovakva brljava država…zasto se dopušta da se bez kapitala, bez osiguranja , sa 100 dinara i jednim zaposlenim počinju projekti ovih ili bilo kojih gabarita…kupac nema nikakvu zaštitu…dušebrižnici prošlih godina su me ubedjuvali da investitori to ne bi , nego moraju zbog projektnog finansiranja, koga ovde nema u ovoj fazi, dok se ne pokupi lova od kupaca i gradi se njihovim parama…
P.S. Pišem ovde sticajem okolnosti, ovo je generalno validno za većinu projekata u Srbiji…
P.P.S. Pisao sam i na Lastavicama o primopredaji stana i useljavanju nakon tehnickog prijema, bez upotrebne dozvole i uknjizavanja, sto je drugo non-sense u ovoj nam drzavici…iako su Lastavice verovatno jedan od pedantnijih projekata u tom smislu