Jako mi je teško da poverujem da je prodato/rezervisani 400 stanova za nepuna 3 meseca, u projektu koji ne dozvoljava kupovinu na kredit a još uslovljava kupovinu garažnog mesta.Koliko sam ja cula rezervisano i prodato ukupno je oko 2/3 stanova.
Jako mi je teško da poverujem da je prodato/rezervisani 400 stanova za nepuna 3 meseca, u projektu koji ne dozvoljava kupovinu na kredit a još uslovljava kupovinu garažnog mesta.Koliko sam ja cula rezervisano i prodato ukupno je oko 2/3 stanova.
Jel projekat pokriven projektnim finansiranjem?
One par bagera dole, radi se i gradi…Brigatte izvodjac , renomiran…ko će ga znati…
Uslovi placanja koje su nama poslali su po dinemici:Neka realna cifra je da je do sad rezervisano/prodato maksimalno 15-20% kapaciteta. I to verovatno najtraženijih struktura, do 50 m2
Pretpostavljam da će do korekcije cena doći ako prodaja bude išla dobro.
Mene brine koliko je čovek siguran u ovom slučaju kad uplati 40% ukupne cene što nije malo.
50 % pri potpisivanju predugovora
Uslovi placanja koje su nama poslali su po dinemici:
50 % pri potpisivanju predugovora
15% betonska konstrukcija treceg sprata
15% betonska konstrukcija celog objekta
15% fasada
5% tehnicki prijem
Mi se na zalost jos uvek nismo odlucili za ovaj projekat samo iz razloga obavezne garaze. U poredugovoru stoji kupovina garaze i posto jos uvek nisu spremni oko toga da pregovaraju jos uvek smo na cekanju i razmatranju drugih projekata.
Koliko vidim po oglasima sad je dobar dan cena 3500 e za m2 na Trosarini. neki stanovi su mesecima na oglasima i koliko sam stekla utisak nema prostora za pregovore.