Šta je novo?

Nemanjin grad [Stambeno poslovni kompleks]

Neka realna cifra je da je do sad rezervisano/prodato maksimalno 15-20% kapaciteta. I to verovatno najtraženijih struktura, do 50 m2

Pretpostavljam da će do korekcije cena doći ako prodaja bude išla dobro.

Mene brine koliko je čovek siguran u ovom slučaju kad uplati 40% ukupne cene što nije malo.

Jel projekat pokriven projektnim finansiranjem?
One par bagera dole, radi se i gradi…Brigatte izvodjac , renomiran…ko će ga znati…

Jel projekat pokriven projektnim finansiranjem?
One par bagera dole, radi se i gradi…Brigatte izvodjac , renomiran…ko će ga znati…

Na sajtu su naveli da je UniCredit banka finansijer investitora odnosno investitor želi da projekat finansira iz sopstvenih sredstva što je više moguće, a ako zafali sredstava UniCredit banka će kreditirati ostatak.

Poslednja izmena:
Neka realna cifra je da je do sad rezervisano/prodato maksimalno 15-20% kapaciteta. I to verovatno najtraženijih struktura, do 50 m2

Pretpostavljam da će do korekcije cena doći ako prodaja bude išla dobro.

Mene brine koliko je čovek siguran u ovom slučaju kad uplati 40% ukupne cene što nije malo.
Uslovi placanja koje su nama poslali su po dinemici:
50 % pri potpisivanju predugovora
15% betonska konstrukcija treceg sprata
15% betonska konstrukcija celog objekta
15% fasada
5% tehnicki prijem

Mi se na zalost jos uvek nismo odlucili za ovaj projekat samo iz razloga obavezne garaze. U poredugovoru stoji kupovina garaze i posto jos uvek nisu spremni oko toga da pregovaraju jos uvek smo na cekanju i razmatranju drugih projekata.

Koliko vidim po oglasima sad je dobar dan cena 3500 e za m2 na Trosarini. neki stanovi su mesecima na oglasima i koliko sam stekla utisak nema prostora za pregovore.

40% je prva rata. Evo šta stoji u ugovoru:

Screenshot 26 copy.png

1739353666556.png

Onda je moguce da se uslovi mogu pregovarati. Nama su poslali ovako.

Uslovi placanja koje su nama poslali su po dinemici:
15% betonska konstrukcija treceg sprata
15% betonska konstrukcija celog objekta
15% fasada
5% tehnicki prijem

Mi se na zalost jos uvek nismo odlucili za ovaj projekat samo iz razloga obavezne garaze. U poredugovoru stoji kupovina garaze i posto jos uvek nisu spremni oko toga da pregovaraju jos uvek smo na cekanju i razmatranju drugih projekata.

Koliko vidim po oglasima sad je dobar dan cena 3500 e za m2 na Trosarini. neki stanovi su mesecima na oglasima i koliko sam stekla utisak nema prostora za pregovore.

Razlikuje se dinamika plaćanja za kredit i gotovinu.
Za gotovinu je 40% nakon potpisivanja Ugovora, a ostale rate su po 15%

I meni se garažno mesto trenutno ne uklapa u finansije, ali verovatno bude neophdno kad se sve izgradi.

Možete pogledati Voždov kvart. Mislim da prodaju II fazu za 3000 eur/m2 mada je meni ova lokacija bolja.

A ovo je ponuda iz kredita.
1739353970531.png

Kako god svejedno, izgleda da je svako ugovarao za sebe.

Hvala za info oko Kvarta, njih sam gledala za Fazu 1, totalno sam ih zaboravila :)

Hvala za info o trenutnoj prodaji.

Prvi put kupujem stan u izgradnji pa me interesuje jel ste dobili potvrdu od njih kad ste uplatili tih 40%?
Ili ste samo uplatili na broj računa iz Ugovora i to je to.

Nevezano za konkretno ovu novogradnju ali trebalo bi da ti izdaju fiskalni racun nakon uplate (obicno salju na mail).

Avansni račun, ne fiskalni. Fiskalni ide kada se primopreda stan.

Aha ok, mada meni je stigao bas "fiskalni". Tako je naslovljen mail koji su mi poslali, a i na samom racunu u zaglavlju stoji "fiskalni racun", a kao stavka stoji avans i iznos koji je uplacen.
:D

Vrh