Гага
Professional
Туда не смеш ни дању да прођеш, а камоли ноћу !
Вероватно ће сад госпођа "свастика" да решава овај и не само овај проблем.
Вероватно ће сад госпођа "свастика" да решава овај и не само овај проблем.
Osecam se prozvanim :laugh:rasho62":1qdh15ut je napisao(la):Ајде душебризници да вас чујем шта да раде људи?
Igor":2hidw7q5 je napisao(la):Video sam i ja nedavno a ispod njih je navodno ogradjeno minirano zemljiste tako je makar bilo ranije nisam siguran da li te table jos uvek stoje.
Ali od svega ono sto mi je udarilo u glavu je probijanje zastitne ograde kompleksa vojnog vma i vojne kasarne ulazak roma u sume i seca stabala radi ogreva.
11030":25ywh874 je napisao(la):Ali od svega ono sto mi je udarilo u glavu je probijanje zastitne ograde kompleksa vojnog vma i vojne kasarne ulazak roma u sume i seca stabala radi ogreva.
Sto ti udara u glavu kad vojsku i drzavu zabole? Ovo je nekako i sustina cele situacije. Drzava je digla ruke a cigani se videvsi to osilise do zla boga. Nasele se gde hoce, kradu sta stignu, maltretiraju komsije i nikom nista. Cela cukaricka padina se digla i muku muci sa vlastima da ih rasele odatle jer ih iz dana u dan truju govnima koja pale. Ponistili su svako pravo ljudima na zdrav zivot, zdravu zivotnu sredinu. Naselili su se u staru skolu Djordje Krstic, izgradjenu 1907, koja bi u svakoj normalnoj drzavi bila bar muzej, ovde je cigansko smetliste. Drzava vidi, ali je ne interesuje. Drzava zna da su to lica bez dokumenata, ali je ne interesuje. Drzava zna da nama naplati porez na imovinu, zemljiste, licne isprave, gsp, a njih pusta da rade sta im je volja, jer su cigani, i eto oni su neintegrisani. Drzavu ne interesuje sto se leti na adi jedva prolazi od maloletnih prostitutki, ali jbg, ona nema skolu pa mora da zaradi nekako, to je valjda ok...? Drzavu nista ne interesuje ali reaguje kada se gradjani okupe i zapravo urade nesto. I ne, nisu mi krivi cigani, kriva mi je raspala srbija gd svaki degenerik moze da radi sta hoce, gde te hapse za sverc u busu, ali za unistenje Galenike i cele je*******ene zemlje niko ne odgovara. I evo, sad cu ja da budem neintegrisana, pa kad dodju da mi seku struju ja se prikacim vama na banderu. Pa cu malo i auto da pozajmim od komsije i ne vratim, necu da placam vise nista, zabole me, ali da mi obezbedite bespatno skolovanje pod hitno i kucu bre da se smestim negde.
11030":3lsubogd je napisao(la):Ali od svega ono sto mi je udarilo u glavu je probijanje zastitne ograde kompleksa vojnog vma i vojne kasarne ulazak roma u sume i seca stabala radi ogreva.
Cela cukaricka padina se digla i muku muci sa vlastima da ih rasele odatle jer ih iz dana u dan truju govnima koja pale.
laki72":2edydu2q je napisao(la):Aha!
Eto resenja?!
Al za malo...
U vezi 3.
Gde bi da ih 'rasele'???
Negde dalje od vas, gde bilo, sta vas briga, samo da nisu tu????
Resenje??? Ne nije!
U vezi 4.
Blokiranjem prilaza stanovnicim Barica, mosstanice, ostruznice, Obrenovca, (...) se ne bori za resavanje ovog problema, jer niti su oni naselili taj narod tu, niti su duzni da ih rasele, pa samim tim nisu duzni ni da ispastaju zbog nastale situacije!!!
Izvini, ali nudjenjem ovakvih resenja ti se ne razlikujes od zitelja nehigijenskih naselja.
Oni zarad svojih interesa ogrozavaju i zagorcavaju zivot odredjenom broju gradjana, ali ove mere koje si nabrojao bi to potpuno isto cinile nekoj drugoj grupi gradjana.
MilisaV":2edydu2q je napisao(la):čovek ima dve tačke pod 3.
)))