Uzegli Zejtin
Intermediate
Али наслов - "Сликовница расизма" - Боже сачувај! Докле ће неки мислити да нико на свету не користи сопствени мозак?
Uzegli Zejtin":3syodr73 je napisao(la):Када се расели Ромвил, колико је још циганмалих на НБГ остало? Ја могу да се сетим само оне на окретници 75 и код пумпе на Бежанијској коси, других нема.
Nije istina da je svaka tuga osobena na svoj način - ovde je istovetna, ovde se čak ni lica ne razlikuju
Nažalost, postoji! Nešto između svitanja i sumraka što je sramota nazvati životom.
Zima je u „Romvilu", kako zovu ovo naselje, prokletstvo i blagoslov - proleće je daleko surovija kazna, koliko god to paradoksalno zvučalo, mada je ovde sve paradoks, život ponajviše.
mekbejn":3ndmrire je napisao(la):Uzegli Zejtin":3ndmrire je napisao(la):Када се расели Ромвил, колико је још циганмалих на НБГ остало? Ја могу да се сетим само оне на окретници 75 и код пумпе на Бежанијској коси, других нема.
- Ž. St. Tošin Bunar
- Ivana Ribara
mekbejn":298zh7rm je napisao(la):Uzegli Zejtin":298zh7rm je napisao(la):Када се расели Ромвил, колико је још циганмалих на НБГ остало? Ја могу да се сетим само оне на окретници 75 и код пумпе на Бежанијској коси, других нема.
- Ž. St. Tošin Bunar
- Ivana Ribara