Šta je novo?

Nehigijenska,divlja i slična naselja

jlaki":95q0214x je napisao(la):
'

Da sam ja administrator foruma, zbog postova kao što je ovaj iznad bih zabranjivao pristup forumu na nekoliko dana. Ništa lično, samo ovo je čisto pospešivanje netrpeljivosti protiv koje se treba boriti.

Očekujem da će sada iz ovoga žestoki flejm da izbije, ali ja sam rekao svoje mišljenje.

Zbog ove teme je i jedan clan dobio zauvek ban.Mi smo tolerantniji jer cim se ne poziva na nacionalnu i rasnu mrznju nije problem.Tako su recimo ljudi za vojvodjansku isto stavljali slike buldozera za one kucice i apoteku.A i ja sam.Nismo to mislili u smislu protiv tih ljudi vec samo tih nelegalnih objekata.

Zanimljivo je da je grad oladio sa romvilom,mozda cekaju neku frku na gradilistu UMP-a da se desi?

Sada je prioritet to naselje kod Ivana Ribara zbog izgradnje Dulvila tu.A ko zna,mozda zeli i Djokovic da tu najzad pravi one terene ali nece jos da otkriju :kafa:

^Znaš kako, u ovom kontekstu bageri vuku i nvo lešinare, a grad je već video taj scenarijo i umesto da osmisli strategiju preventive, on čeka frku...

Pa naravno.To smo vec zakljucili,grad sve radi kampanjski i onda je gradu kriv djavo kada te NVO dodju na zicer koji im je postavio grad.

Postajemo, kao ljudi i kao drzava, progresivno, iz dana u dan, zamorci za razne eksperimente. Ko smo i sta smo mi da u svojoj drzavi, u svom dvoristu ne smemo da resavamo ovakve probleme kojih je iz dana u dan sve vise (nisam automatski mislio na bagere, mada bih bio vozac ako bi zatrebalo). Gde u zapadnoj Evropi ima da se gomila cigana naseli u sred grada i da im drzava ne moze i ne sme nista vec ustupa pred ucenama raznih debilnih nevladinih organizacija i ceka da se ovi odrobovolje i sami sklone sa tog mesta? Na sta je ova drzava spala bre, da joj neki levaci i kvazi organizacije odredjuju sta ce i kako da radi u svom dvoristu, zarad nekog tamo levog trecerazrednog clanstva u EU i nekih kredita u koje niko ziv nema uvid? ZEMLJO OTVORI SE ..... Kosovo da i ne pominjem ..... jos malo ce krave i svinje da nam setaju po bulevaru i knezu, moracemo lepo da ih zamolimo da odsetaju na livadu sa koje su dosli ....... ima li na vidiku kraja gazenju dostojanstva i ponosa ovog sj.b...g naroda??

Nebojsa":2tzfhkps je napisao(la):
jos malo ce krave i svinje da nam setaju po bulevaru i knezu, moracemo lepo da ih zamolimo da odsetaju na livadu sa koje su dosli .......

Pa pre bi kravi objasnio da sama odseta na livadu sa koje je dosla nego sto ce se resiti problem cigana na NBG :)

Inace, scenario se pise bez J, negde sam gore videla sa J.

Eskperiment? Pa to zvuči odlično. Neka oni iz razvijenih zemalja dođu ovde da "ekserimentišu" sa romskim porodicama i sa svojim sredstvima ih smeštaju u adekvatne stanove - po njihovom kriteriju bi 9člana porodica trebalo da dobije 9osoban stan. I sa njihovim parama da reše svaki problem, a ne da teraju nas koji, niti imam iskustva što se toga tiče, niti imamo fondove na raspolaganju koje oni imaju.

Kada bi taj Amnesty otvorio novčanik za izgradnju naselja umesto što samo plaćaju svoje predstavnike da jedu govna gde god stignu možda bismo i mi napravili neki pomak prateći njihovu politiku.

Pa čuo sam da ovi iz kancelarije OEBS-a od novca koji dobijaju svake godine preuređuju svoje kancelarije. Bahatost i palamuđenje

Edit: Dodao sam naselje kod Grmečke, nastavljam da listam temu. HVala na pomoći

^Ajdeeee :cool: Kad si me ti naučila

Samo za Nebojšu

Dobro ne izbunari nesto iz praistorije sa, onim jednorozima ..

Pa da su kaldrmom lutala mitska bića jednorozi u praistorijsko vreme, bih :p

Šalu na stranu, sve je to Beograd, i nije ni malo različit od drugih gradova u Evropi. Ne treba time da se ponosimo, ali ni da se tešimo kako to ima svugde, već da sami radi sebe to rešavamo najbolje moguće.

A bagerčići i pendrečići nisu za hrabre i pametne.

jlaki":2xmr8o36 je napisao(la):
Počeo sam da mapiram otprilike lokacije nehigijenskih naselja na inicijativu nekih forumaša, pa ako biste mi pomogli: dopunili, ispravili me...

http://g.co/maps/xck5j

ЈЛаки, да ли можда желиш да "убацујеш" и слике за свако лоцирано не хигијенско насеље или не ? Ако да, могу да поставим слике неких "насеља" које већ имам (код Гранд кафе, мада то насеље није уз њихово двориште, али нема везе; насеље преко пута Белвила; насеље у Николе Добровића 2) и да их онда ти убацујеш. Пошто сам на Бежанијској коси сликао бих остала насеља и поставио све слике. Ове слике већ постоје на појединим темама, али поставићу их поново, да ти не би сад лутао по форуму.

jlaki":3a9e69js je napisao(la):
Eskperiment? Pa to zvuči odlično. Neka oni iz razvijenih zemalja dođu ovde da "ekserimentišu" sa romskim porodicama i sa svojim sredstvima ih smeštaju u adekvatne stanove - po njihovom kriteriju bi 9člana porodica trebalo da dobije 9osoban stan. I sa njihovim parama da reše svaki problem, a ne da teraju nas koji, niti imam iskustva što se toga tiče, niti imamo fondove na raspolaganju koje oni imaju.

Kada bi taj Amnesty otvorio novčanik za izgradnju naselja umesto što samo plaćaju svoje predstavnike da jedu govna gde god stignu možda bismo i mi napravili neki pomak prateći njihovu politiku.

Pa čuo sam da ovi iz kancelarije OEBS-a od novca koji dobijaju svake godine preuređuju svoje kancelarije. Bahatost i palamuđenje

Један виц на ову тему:

Циганској породици са највише деце једна хуманитарна организација саградила базен у дворишту. Дошли новинари да забележе догађај и питају Цигу:
- Како се осећате, сада када имате базен?
- Па лепо, више се не осећамо!

Gago, da, može sličica. Evo u potpisu mapa sa projektima, pa kad klikneš ima sličica, može tako i za nehigijenska naselja.

To prase ispred narodnog pozorista slkano je 1928 godnie 2 dana pred pravoslavni bozic te mu je to bila poslednja setnja :laugh:

:laugh: ... jbt brate i tamo ih ima .... pa ovo je prava opsada grada ... :laugh:
To su sigurno one barake dole prema autokomandi na ovoj strani prema partizanovom stadionu ako je to NE VERUJEM da su i tu usli ..

Vucko derbi je bio juce a ovde jasno pise oko ponoci, juce, znaci ima sanse da su navijaci

Mapirano!

ZWkDd.png

Dalje. :)

Covjece koji burzujski kraj sta se to svasta gradi u okruzenju HON hvala na vizuelizaciji :kafa:

ЈЛаки ево слике од три нехигијенска насеља, а слике сам снимио током ове године.

Нехигијенско насеље које је окружено улицама Недељка Гвозденовића, ДР Ивана Рибара, Грчком и једним складиштем:

image hosting jpeg
ЈЛаки, ако хоћеш могу да сликам ово насеље и са друге стране где је више згуснуто, односно где има више „објеката“ !

Нехигијенско насеље у улици Николе Добровића, које је са десне стране улице, гледано узбрдо

jpg image hosting

Нехигијенско насеље преко пута Белвила:

gif image hosting

Остала насеља овде на Бежанијској коси ћу сликати ових дана и поставити слике да ти можеш да их убациш у мапе.

Ja sam, kao što vidite, popisao dosta naselja otprilike, izvori su mi bili mediji do kojih sam došao preko Gugla i Bing Mape. Fotke su konkretan dokaz da problem postoji, tako da samo skupljajte. Mogu i fotke i sa nekih drugih izvora ako znate da su to fotke baš tog mesta.

Ne znam da li da stavim ovo na temu mosta na adi ili ovde pa ću da stavim na oba mesta

Gg4VF.jpg

Vrh