Šta je novo?

Nebessa kvart, Bežanijska kosa

Najgore iskustvo s prodajom ikada! Bukvalno ukoliko nisi dosao odmah da iskesiras jedno 300-400k EUR - prebacuju se u mod "sto si dos'o". Ponuda u fazonu, uzmi ili ostavi, ako neces ti, ima ko hoce.

Ja sam ovakvo iskustvo imao sa više projekata u poslednjih par godina, izgleda da je tražnja toliko jaka da mogu da nas tretiraju kao stoku :) Pritom mnogo investitora zapošljava neke apsolutno nekvalifikovane, i uz to, socijalno neadaptirane ljude kao prodavce.

Kad sam isao da se raspitam za jedan projekat, dosao sam u dogovoreno vreme i cekao da ljudi pre mene zavrse. Posle nekog vremena izlazi zena iz prodaje, prevrce ocima i nesto u fazonu kaze: "Oni su unutra vec 45 minuta, pa sta oni imaju toliko da pricaju?"

Sve su to posledice nepotizma. Umesto da angazuju ljude koji znaju da prodaju, zaposljavaju rodbinu kojoj smeta kad neko stvarno dodje da se raspituje, jer tada odmah ispliva koliko ne znaju.

Sve su to posledice nepotizma. Umesto da angazuju ljude koji znaju da prodaju, zaposljavaju rodbinu kojoj smeta kad neko stvarno dodje da se raspituje, jer tada odmah ispliva koliko ne znaju.
Sve ste lepo opisali. Ono sto sam ja do sada video u tim vecim projektima prodaju uglavnom rade neke manekenke, modeli. Ja sam stekao utisak da su pozeljni kupci za NEBESSA samo oni koji malo ili nista ne pitaju. A i ukoliko se nesto pita tu je standardan odgovor - doci cemo i do toga. Samo sto nikad i ne dodjemo stvarno.

Dodjes tamo, dobar dan, dobar dan - hocu stan - oni kazu evo moze ovaj, ti kazes - moze i to je to. Mislim da im je to neki prototip kupca. Mada ne sumnjam da posto rekose da su im sve stanove pokupovali "poznati", da i jeste tako nekako.

Ja sam ovakvo iskustvo imao sa više projekata u poslednjih par godina, izgleda da je tražnja toliko jaka da mogu da nas tretiraju kao stoku :) Pritom mnogo investitora zapošljava neke apsolutno nekvalifikovane, i uz to, socijalno neadaptirane ljude kao prodavce.
Kad se setim mojih teskih pitanja sto je pravilo muku prodavcima:
1. Od cega je parket i da li je troslojni ili ne
2. Ka kojoj strani sveta je orijentisan stan
3. Da li se ugradjuju troslojni staklopaketi ili dvoslojni

Какво име, такав и пројекат а и продајни приступ.

Mogu da se vide stanovi https://nebessakvart.rs/stanovi , ali se nešto malo čudno dešava, u jednom pretraživaču uopšte neće da prikaže meni za odabir stanova.

Je l' zna neko šta im ovo znači kad pored "rezervisan" i "prodat" imaju i "nije dostupan" oznaku za stan? Samo im se digo da ne prodaju još uvek? Moraš da ih moliš da ti prodaju? Sve jedno, od mene neće ni poziv da dobiju sa takvim ponašanjem.

12.11.2025.

Završetak radova decembar 2028.

20251112_155138.jpg
20251112_155127.jpg
Screenshot_20251112_191227_Gallery.jpg

Mogu da se vide stanovi https://nebessakvart.rs/stanovi , ali se nešto malo čudno dešava, u jednom pretraživaču uopšte neće da prikaže meni za odabir stanova.

Je l' zna neko šta im ovo znači kad pored "rezervisan" i "prodat" imaju i "nije dostupan" oznaku za stan? Samo im se digo da ne prodaju još uvek? Moraš da ih moliš da ti prodaju? Sve jedno, od mene neće ni poziv da dobiju sa takvim ponašanjem.
Za vecinu stanova koji su meni bili interesantni i na sajtu pise da su dostupni, oni rekose da nisu slobodni. 🤨🫣

Na razgovoru su mi prvo ponudili nekoliko stanova, ali kada smo dosli do price o placanju odjednom je sve krenulo naopako. Onda ispade da u stvari nista i ne moze da se kupi, ako ne planiras da odmah iskeširaš stan.

Za vecinu stanova koji su meni bili interesantni i na sajtu pise da su dostupni, oni rekose da nisu slobodni. 🤨🫣

Na razgovoru su mi prvo ponudili nekoliko stanova, ali kada smo dosli do price o placanju odjednom je sve krenulo naopako. Onda ispade da u stvari nista i ne moze da se kupi, ako ne planiras da odmah iskeširaš stan.
Pa njima u stvari trebaju pare da krenu da grade 😂

Izgleda počelo i kod nas da se radi "fake it 'till you make it". Daj bože da se ovo završi do 2030.

Ma za ovakve projekte se i nađu keš kupci što je najgore, jednosobni i dvosobni će se rasprodati unapred.

Vrh