Šta je novo?

Nebessa kvart, Bežanijska kosa

Da podelim i moje iskustvo. Zaista ponude ogranicen broj stanova, a bio sam u prvoj nedelji redovne prodaje. Takodje veliki broj stanova cini mi se cuvaju za kasnije faze izgradnje. Na svu srecu sam i od punudjenih nasao onaj koji mi odgovara i danas potpisao ugovor. Prijatno iskustvo sa prodajom. Deluju ozbiljno za danasnje prilike i mislim da rade dan i noc, bez vikenda i praznika. Naravno necete dobiti odgovor na svako pitanje.

Poslednja izmena:
Da li neko ima informaciju koja je cena dvosobnih stanova (bez pdv-a) i koja je cena garaznih mesta?

Garažna mesta 26-30k sa pdv
(zavisno da li je - 1, - 2, elektro)
Vi ste se izgleda vise svideli prodaji :)
Meni su ponudjene cene garaza od 26 do 32k evra (elektro na -1), a i cene stanova su bile neke i znatno vise od raspona koji ste naveli. Najniza je bila 3.400 + PDV (za cetvorosobne) pa do preko 4.000 sa PDV za trosobne. Doduse gledao sam da ima spoljnu orijentaciju i da bude dalje od trafoa.

Ako izuzmemo to da guraju manje atraktivne stanove u startu, jako dobra komunikacija i sve pohvale, za sada.
Uzeo sam stan u kompleksu.
Njihova želja je jun 2028. useljenje. Na ugovorima je 31.12.2028.
Srećan sam i da bude februar 2029.
- Koja lamela, stan?
- Da li je u pitanju kredit sa 20% ucesca ili vise?
- Da li su vam ponudili da krenete sa placanjem rate odmah po potpisivanju ugovora (neka njihova banka daje kredit pre pocetka gradnje i isplacuje celokupan iznos investitoru odmah) ili standardno podizete kredit na 80% izgradjenosti.

Meni su nudili samo neka prizemlja i neke bzvz stanove. Za sve ostalo sto sam pitao, rekli su da nije dostupno.

A onda kada sam rekao da ne kupujem za keš skratili su mi ponudu na jedan ili dva stana (ne zna se koji je gori). Cena za jedan od 84m2 je bila oko 302.000, a za drugi na prizemlju od 73m2 - oko 270.000. Trazio sam taj manji na bilo kom drugom spratu, ali rekose da nemaju nista vise u ponudi.

Za sve prethodne koje su mi nudili u A lameli - kazu da ne moze na kredit.

Stekao sam utisak da sve dobre stanive ne zele da prodaju i da im je cilj da prodaju sto vise onih losijih.

Prvo su Izraelci krenuli da naplaćuju spratove, sad od onog Soul 64 ni stan ne možeš da kupiš jer je „prodat“ na prodajnom danu ili „u prodaji kasnije“.
Sad kod ovih ako nemaš keš dobiješ "skraćenu ponudu".

Jbt, šta je sledeće?

- Koja lamela, stan?
- Da li je u pitanju kredit sa 20% ucesca ili vise?
- Da li su vam ponudili da krenete sa placanjem rate odmah po potpisivanju ugovora (neka njihova banka daje kredit pre pocetka gradnje i isplacuje celokupan iznos investitoru odmah) ili standardno podizete kredit na 80% izgradjenosti.

Meni su nudili samo neka prizemlja i neke bzvz stanove. Za sve ostalo sto sam pitao, rekli su da nije dostupno.

A onda kada sam rekao da ne kupujem za keš skratili su mi ponudu na jedan ili dva stana (ne zna se koji je gori). Cena za jedan od 84m2 je bila oko 302.000, a za drugi na prizemlju od 73m2 - oko 270.000. Trazio sam taj manji na bilo kom drugom spratu, ali rekose da nemaju nista vise u ponudi.

Za sve prethodne koje su mi nudili u A lameli - kazu da ne moze na kredit.

Stekao sam utisak da sve dobre stanive ne zele da prodaju i da im je cilj da prodaju sto vise onih losijih.
A lamela, pogled ka spolja, kredit na 80%

Vrh