Šta je novo?

Nebessa kvart, Bežanijska kosa

Ljudi, znam ja koliko EMS opada i koliko je slabiji od kućnih instalacija, ali uzmite poređenje sa mikroplastikom.

Mi do pre par godina nismo umeli da detektujemo mikroplastiku (a naročito nanoplatiku) u našem telu.

Sada kada postoje načini da je detektujemo, shvatamo da je ona u nama već decenijama i tek treba da se utvrdi da li ona utiče na neke pojave koje su se pojavile u tom periodu.

Nije ovo teoretisanje o zaverama, ovo je realna stvar koja vrv ne utiče na ljude u blizini trafo stanica, ali opet, zašto gurati kvadrate tamo gde ne mora.

Vraćamo se na ono već rečeno - taj deo je već prenatrpan i gužve su velike jer tuda prolaze skoro svi koji idu na Bežanijsku kosu.

Grad mora da donese politiku da se izgradi potpuno novi deo grada, Novi Novi Beograd i treba prestati sa ovom praksom ubudživanja zgrada. I to juče, a ne danas!

Ljudi, znam ja koliko EMS opada i koliko je slabiji od kućnih instalacija, ali uzmite poređenje sa mikroplastikom.

Mi do pre par godina nismo umeli da detektujemo mikroplastiku (a naročito nanoplatiku) u našem telu.

Sada kada postoje načini da je detektujemo, shvatamo da je ona u nama već decenijama i tek treba da se utvrdi da li ona utiče na neke pojave koje su se pojavile u tom periodu.

Nije ovo teoretisanje o zaverama, ovo je realna stvar koja vrv ne utiče na ljude u blizini trafo stanica, ali opet, zašto gurati kvadrate tamo gde ne mora.

Vraćamo se na ono već rečeno - taj deo je već prenatrpan i gužve su velike jer tuda prolaze skoro svi koji idu na Bežanijsku kosu.

Grad mora da donese politiku da se izgradi potpuno novi deo grada, Novi Novi Beograd i treba prestati sa ovom praksom ubudživanja zgrada. I to juče, a ne danas!
Opet, u potpunosti te razumem, ali kažem da smo onda u mnogo većem problemu jer svi imamo makar frižider u kući 🥹

A i samo zračenje npr. EMS 4G mobilne mreže je jače od te trafostanice na toj udaljenosti tako da opet 👀

U potpunosti se slažem se tobom ali onda bi morali da napravimo Faradejev kavez od stana i da izbacimo svu belu tehniku iz istog pre negoli dođemo do trafostanice

Smesno je sto na slikama prikazuju lokaciju kao da je su mestu nekadasnje jave a oni udaljeni skoro kilometar. Po toj logici jajinci su dedinje

Meni su jos smesniji oni sto veruju tim slikama, brate ako se razmisljas da das par stotina hiljada E dodji na lokaciju, prepesaci uzduz i popreko, ne kupujes valjda preko interneta.
Tek kad osmotris iz svih pozicija, obidjes ceo kraj, pocni da razmisljas o kupovini.

Ispada da ce ovde 100-ak kvadrata kostati kao karingtonka u komsiluku.
Jesu to kuce u koje treba ulagati, ali je prosto neuporedivo.
Ali Karingtonku u komšiluku možete kupiti samo za keš, nikako na kredit. Uložićete još dosta novca da je sredite i opet ćete imati kuću sa 90 upisanih kvadrata u najvećem broju slučajeva bez ličnog parkinga.

Vrh