toshke
Beginner
.
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
А шта фали овој Татри ? Ништа, одличан камио са платформом дизалице, једноставна конструкција и уз редовно одржавање, договечан. Завршавају посао као нека нова грађевинска машина, исти ефекат. Иначе све наше грађевинске фирме имају и стару и нову опрему, и што би се одрицали старе и исправне опреме.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=827985#p827985:3im6x31n je napisao(la):ukakilasamse » 02 Мар 2021 07:02 pm[/url]":3im6x31n]Ovaj kamion na slici kao da je sa Kube stigao. Zar nemaju noviju masineruju za radove?
Ovo je bio projekat kule koji je bio aktulan pre 2 godine, mada ovo ne bi nazvao kulom s obzirom koliko je dembela. Pre sam za to da se pravi nešto kao West 65 i da ima bar 100m. Mislim da je ovde smislenije nego na mestu buvljaka.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=607204#p607204:3ky8isys je napisao(la):Nebojsa » 09 Mar 2019 01:39 pm[/url]":3ky8isys]Residencijalni projekti su im vrlo dobri do odlicni.
Sto se tice ove da kazemo kule u bloku 42 mada joj siroki pregradni ormar vise pasuje, u ovom trenutku nemogu da se odredim. Cas mi je ok a cas mi nesto bas fali zavisno od rendera do rendera. Opet ista slika i opet ista situacija kao sa onim biznis gardenom u centru i opet pitanje dali ce u ovom gradu ikada biti izgradjena jedna normalna visoka i elegantna poslovna kula-zgrada? Nije ova zgrada u sustini toliko losa, mada ima elemenata i detalja kica, koliko joj ne pristoji da kao takva bude dominantna u okolini. Kao deo jedne celine u kojoj nece biti najizrazenija je ok. Uz odredjene izmene a tu pre svega mislim na heliodrom i onaj izbaceni betonski deo pre bi je smestio u BNV izmedju onih stambenih kula nego ovde. Naravno dve nezavisne zgrade od po 100m su pravo resenje umesto jedne siroke. U ovom slucaju morala bi biti visa za bar 30%.
Ne znam, za sad toliko.
Na ova dva rendera zgrada izgleda ok
Medjutim iz ove perspektive dolaze do izrazaja detalji koji mi smetaju i sve izgleda krajnje mediokritetski