Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Bilo bi fino ako stigneš da se raspita. Ja sam tu odmah sa istočne strane i moram priznati da bi mi ta pristupna saobraćajnica kao pešaku i biciklisti veoma koristila, ali ona iziskuje i pomeranje ograde kao i rušenje dela ovog užasnog naselja koje je tik do NTC-a. Bez te ulice se puno kruži preko Svetog Nikole i preko Volgine.
Sve sto sam uspeo da saznam je da je nastavak izgradnje u postupku nego je kod nas sve to sporo.
Navodno, kazem navodno, vlasnica kuće koja se nalazi u krugu NTP ima rusko državljanstvo i ima garancije ruske ambasade da je odatle neće dirati. Ne želi eksporprijaciju.
Izgorela je jedna firma u bloku do mog. Verovatno će ta strana zgrade cela da se renovira, unutra je zagaravljeno. Na mojoj strani je sve okej osim garezi po hodniku koju čiste.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.