Šta je novo?

Napušteni objekti i lokacije

Somi nepazis na casu to je vuvena radova ljepotca rad otisao u stecaj nisu stigli da zavrse zgradu dosta prostora je prodato kupcima koji su takodje u stecsju itd

Извини Директоре на питању, јеси ли ти можда "вадикал" ? :lol:

"Somi nepazis na casu to je vuvena radova ljepotca"

Пиши бре мало спорије, где журиш.
Морао сам мало...

Ma opusteno kucam sa moba pa pobjegne koje slovo tradicije radi

Nekada je na tom mestu bio Dom kulture Stari grad. I dalje se u zaledjini ovog nezavršenog objekta nalazi velika bioskopska sala. Doduše danas je bez krova.

A kako i zasto je doslo do rusenja doma kuture .Postoji li koja fotografija te zgrade

Da li je SRC Surcin i dalje napusten?

Zna li neko koje hale su u bloku 64 iza RODE i IMT-a napuštene?

Зар цијели комплекс нису купили Родићи?

па о томе би трабао да зна и гос. Јанковић, или како он више воли да га зову Херр Цептер !

Postoji jedna hala gde automobildzije snimaju makine za internete, icicu da izvidim za neki dan pa cu javim rezultate svoje istrage

Ciglana batajnica
20150831161332.jpg

kosancicev vjenac istjerani romi
20150904102736.jpg

20150904102752.jpg

Sta i gdje je ovo na 2 i 3 fotki i otkud da je ova fabrka sa zadnje napustena

Доњи Дорћол.
Да је видиш са задње стране, све би ти било јасно. Зарасло и запуштено.

ne znam da li ovo zemljište pripada luci beograd ili ne ?

мали оф, али могли би ови са Бинга да убаце нове слике из птичије перспективе

Pitanje u vezi sa napuštenim objektima
Ima li ijedan u Beogradu da je bezbedno da se uđe a da niko neće da te isteruje tj. da nije zabranjeno/nebezbedno? Da li bi mi tražili dozvolu za ulazak ili nešto? Treba samo da isfotografišem malo, pola sata-sat max.
Konkretno sam se zainteresovala za tržni centar na uglu Ustaničke i V. Ilića i Akva park na Nbg, ali ako tu ne može onda nema veze.

Taj "trzni centar" na uglu uopste nije napusten, bio je pre nekoliko godina. Ali radi se uvek (skoro je zavrseno potpuno zastakljivanje objekta), uvek ima majstora kad god prodjem. Mislim da cak ima i cuvar. Tako da ne vidim poentu slikanja objekta dok su radovi u toku, hajde da je napusten/opustosen/unisten/etc.

Aaa pa ok onda, nisam znala da više nije napušten, izgleda da je zastarela mapa koju sam našla. Dobro, nevezano za ta dva objekta, i dalje tražim neki do kog može da se dođe bez da mi prave probleme.

Imas na predhodnim stranama akva park je slobodan za posjetu

Vrh