Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Na lokaciji 1. "Aviv park", tj. taj objekat sa rendera, a na lokaciji 2. stambeno-poslovni objekat, još uvek nepoznatog izgleda. Investitor je "Granit invest", a projektant "CEP".
Za divno čudo nisu još odneli su ceo krov (bakarni lim), ali dobar deo jesu kao što se već na slici i vidi.
Inače prekoputa ove zgrade koja je u stečaju koliko znam, je deo starog turskog kupatila, u kojima su nekada živeli ložači. Pošto je to deo celine koja je pod zaštitom države, nemoguće ih je srušiti osim nekom uredbom preparcelizacije. E u tim napuštenim objektima su sada upravo Cigani (sa sve tetovažama i pitbullovima na prozorima), koje je takođe nemoguće iseliti jer su pod zaštitom države kao retke i ugrožene vrste u svojoj dekadi ( ma kako se ponašali i ma šta uradili ).
Sto se tiče te zgrade meni je stvarno neverovatno da niko ne zna zašto je ostala nedovršena, ja sam pisao o njoj i na temi o Vojvodjanskoj ulici, ali niko nema konkretan odgovor.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.