Šta je novo?

Napušteni objekti i lokacije

Po selu se priča da je gastarbajter. Kuća je inače skroz OK, samo je taj detalj na krovu malko čudan :?

Зато што крсту није место на кући, и ужасно изгледа. Пресели се у цркву преко пута па гледај ако ти се свиђа.

capture.png

Pocelo ciscenje terena 1.
dscf0146.jpg

9701005535329e6d3c9e9d252371108_orig.jpg

2.
dscf0138.jpg

jel zna neko sta bi trebalo ovde da se gradi?

Na lokaciji 1. "Aviv park", tj. taj objekat sa rendera, a na lokaciji 2. stambeno-poslovni objekat, još uvek nepoznatog izgleda. Investitor je "Granit invest", a projektant "CEP".

Zna li neko šta se dešava sa ovim nezavršenim zgradama i zašto ako propadaju?

Videh danas iz busa 46 da su se pojavili neki radnici koji šljakaju nešto oko ove zgrade u Južnom bulevaru:

grAUL.jpg

Јужни...тужна слика. Ту у полу отвореном простору у призрмљу живели су цигани...

Mozda ce da je zavrse kao prema renderu koji je davno bio negdje po forumu

d205d025fb39ac7d1f71529cc1782598.jpg
0fb3ad72c9e13e1cb33ab115278e4b6e.jpg

Skenderbegova-Dorcol vec 20tak godina (pocetak gradnje 1995)

Somi303":35a8n11v je napisao(la):
А за дивно чудо нема цигана..
Za divno čudo nisu još odneli su ceo krov (bakarni lim), ali dobar deo jesu kao što se već na slici i vidi.
Inače prekoputa ove zgrade koja je u stečaju koliko znam, je deo starog turskog kupatila, u kojima su nekada živeli ložači. Pošto je to deo celine koja je pod zaštitom države, nemoguće ih je srušiti osim nekom uredbom preparcelizacije. E u tim napuštenim objektima su sada upravo Cigani (sa sve tetovažama i pitbullovima na prozorima), koje je takođe nemoguće iseliti jer su pod zaštitom države kao retke i ugrožene vrste u svojoj dekadi ( ma kako se ponašali i ma šta uradili ).

milos.tro":25satlb7 je napisao(la):
Kod autobuskog stajališta u Gandijevoj
fotografija2834.jpg

fotografija2835.jpg

fotografija2836.jpg

Sto se tiče te zgrade meni je stvarno neverovatno da niko ne zna zašto je ostala nedovršena, ja sam pisao o njoj i na temi o Vojvodjanskoj ulici, ali niko nema konkretan odgovor.

Како нема, то пола зграде је од министарства одбране, па је ваљда извођач пропао и сада се министарство тужи са њима.

Vrh