Od januara naplata putarine i na magistralama - Uvode se i nove kategorije puteva
Od januara naplata putarine i na magistralama - Uvode se i nove kategorije puteva
www.ekapija.com
www.ekapija.com
Instaliraj na telefonu password manager poput Bitwarden, podesi na njemu da ga otkljucavas preko face id i vise neces imati tih problema.Meni bili zaključali nalog zbog više neuspešnih pokušaja, rešio sam poslavši im mail uz obrazloženje da sam zaboravio lozinku, inače nisam mogao ni kroz zaboravljenu lozinku. Sad sam rešio taj problem da držim u viber beleškyma oba podatka, ne mogu da zapamtim sve naloge i lozinke, pamtim samo bankovne
Sent from my V2247 using Tapatalk
Potvrđeno - sve se uredno otvara na min 2.4eTestiracu ovu teoriju u povratku, natempirao sam ga da na poslednju rampu ulazim sa 2.41e
Kao što kolega reče, svakako je smešan iznos - neka to bude cena taga. Samo je nepotrebno da ne može da se troši do 0 eur već do 2.4
Da li se srpski ENP Postpaid tag može povezati za BINA Istra? Koristim ga već za HAC ENC u HR i ako da, kako to da učinim?
Хвала на одговору!Званично не. Преко веб портала није ни могуће повезати, систем одбија. Међутим, кроз апликацију су неки успели да повежу, иако званично српски и босански таг нe важе на мрежи БИНА Истра и аутопуту Загреб - Мацељ. Ако пак успеш да се повежеш, опет ти то не гарантује да ћеш проћи. Можда можеш чак и неку казну да попијеш јер је званично обавештење да на мрежи БИНА Истра српски и босански таг не важе.
Istekla mi je bankovna kartica i dobio sam novu. Registrovao sam je na T4A za Srbiju, Makedoniju i CG, ali za Hrvatsku nešto neće.
Pošalje me na HAC ENC, tamo odradim zamenu kartice, skine mi proveru sa računa, napiše "uspešno ste dodali karticu", ali nje nema ni u T4A ni u HAC. Kako da rešim ovo?
Vide se isti dan ali sa malim kašnjenjemMeni nešto stoji u glavi da se na HAC sajtu promene vide tek sutradan.