Šta je novo?

Naplata putarine: vinjete, naplatne rampe, TAG uređaji

Pitanje za korisnike grckog taga - imao sam situaciju da na nalogu imam 1.4 EUR i da nisam mogao da prodjem rampu troska 0.3 eura. Dakle, sredstava ima 4x vise, ali mucak.
U app je taj iznos obelezen crvenom bojom - da li ovo moze da znaci da se ne mogu koristiti? Ako da, kako uopste covek potrosi sredstva koja uplati na app? Kako doci na 0eur u nekom trenutku kada ne budem zeleo da koristim tag

Kao što je kolega rekao minimalni iznos je 2,4€ da bi se rampa otvorila. Teorijski možeš da dođes na nulu ako imaš na tagu 3€ i poslednja putarina ti je 3€. Mada ja ovo ne bi testirao, tag je svakako bio besplatan i jednostavno prihvatiš pravilo da na nalogu moras da imas 2,4€. Računaj da si ga platio 2,4€
Samo napomena ukoliko si uneo 2 tablice na nalogu i dobio 2 taga onda na nalogu moraš imati minimalno 4,8€

Meni je ostalo 2.12e i u crvenom sam.

Kada sam prolazio kroz poslednju rampu, stoji mi u glavi da je bilo zuto svetlo na displeju na rampi, tako da mi to je vrv bio znak da bi trebalo da uplatim.

Nisam znao za taj minimum, a i imao sam srecu da nisam mogao manje da uplatim kada sam racunao koliko mi treba do granice.

Evo sad sam proverio kod mene(uzasno me nervira što im aplikacija na telefonu ne pamti logovanje, već posle nekog vremena moraš ponovo unositi username i pass) i u žutom sam a imam na nalogu 10,95€ (imam 2 taga jer sam greškom kod naručivanja mislio da me pita koja auta će koristiti tag pa sam uneo tablice od oba)

Haha, i mene isto nervira to oko logovanja na aplikaciju. Na kompu mi zapamti, a i lakše mi je da nabadam šifru više puta nego na telefonu.

Meni bili zaključali nalog zbog više neuspešnih pokušaja, rešio sam poslavši im mail uz obrazloženje da sam zaboravio lozinku, inače nisam mogao ni kroz zaboravljenu lozinku. Sad sam rešio taj problem da držim u viber beleškyma oba podatka, ne mogu da zapamtim sve naloge i lozinke, pamtim samo bankovne

Sent from my V2247 using Tapatalk

Testiracu ovu teoriju u povratku, natempirao sam ga da na poslednju rampu ulazim sa 2.41e 😂

Kao što kolega reče, svakako je smešan iznos - neka to bude cena taga. Samo je nepotrebno da ne može da se troši do 0 eur već do 2.4

Vrh