Šta je novo?

Naplata putarine: vinjete, naplatne rampe, TAG uređaji

Sva poskupljenja putarine od 2020. do danas, ukupno ~70%

IMG-20250701-WA0001.jpg

Dobih i grčki tag.

Da li je problem ako se očitaju istovremeno dva taga?

Već pravim neke scenarije u glavi kako bi sistem reagovao u tom slučaju.

Не знам зашто ризиковати. Ја увек онај који не користим држим у кесици од алуминијумске фолије из домаће радиности.

Ja moj drugi tag umotam u obicnu ( kuhinjsku) alu foliju, dvostruko, i drzim u fioci automobila. Do sada nije bilo problema.

U teoriji on krene da čita tag i pošto je nepoznat sistemu, prijavi grešku, a milisekund ranije očita dobar tag - to je scenario koji je meni u glavi.

Folija će odraditi posao, a ko hoće neka testira oba taga istovremeno ;)

Ja imam cetri taga u kolima :) jedan na soferki, drugi u kesici onoj sto sam dobio od puteva srbije i ta mi stoji u vratima i dva taga koja su "kao" u kesici al koji cesto ispadnu iz iste i nalaze se u fioci od auta (ta dva su hrvatska taga) i do sad mi je se jedino desilo da sam kod nas usao sa pogresnim tagom tacnije usao sam sa tagom za II kategoriju a vozio auto to je moja greska bila zaboravio da zamenim tag, al od ostalih problema nikad nisam imao i kroz rampu 40,50 km/h obicno idem.

Jel može neko da mi kaže, koja je najbliža Beogradu ulazna naplatna rampa (ne čeona), gde bih mogao da isprobam hrvatski prepaid ENC da li radi i na našim rampama, sad kad je povezan na T4ALL?

Pošto mi neki pričaju da neće raditi, jer je prepaid, pa bih voleo da isprobam negde, gde lako mogu u rikverc ako ne radi.

Браћа се модернизују убрзано....
Хрвати више од деценије никако да реализују идеју ,Срби тек размишљају а Ђетићи делају.Додуше са рампама али ако заживи у народу и рампе ће инда лакше склонити једног дана.

Браћа се модернизују убрзано....
Хрвати више од деценије никако да реализују идеју ,Срби тек размишљају а Ђетићи делају.Додуше са рампама али ако заживи у народу и рампе ће инда лакше склонити једног дана.

Да, али ако то уведу ко ће да им купује уређај од 2022 динара?

Novi dan ,nova avantura.

ako se ovih dana nadjete na naplatnoj stanici Tarčin ispod Sarajeva ka Bradini putarinu možete platiti samo na automatu karticom ili tagom ACC/RS ako je povezan na sistem.

Očigledno kao i kod Hrvata počinje redukcija radnih mesta.

Da potvrdim samo da hrvatski prepaid ENC nakon povezivanja na T4ALL sajtu, radi bez problema i na našim naplatnim stanicama.

Bilo je nedoumica da možda neće raditi, jer nije postpaid.

Da potvrdim samo da hrvatski prepaid ENC nakon povezivanja na T4ALL sajtu, radi bez problema i na našim naplatnim stanicama.

Bilo je nedoumica da možda neće raditi, jer nije postpaid.
Hvala,ja sam pretpostavio da može jer je i Crnogorski isto tako pripejd.
To je bio uslov da Crnogorci uoošte prihvate priču,verovatno i Hrvati a i Grci .

Ono što ljudi ne znajiu je da se taj tag programira kod proizvidjaĉa kao postpejd u startu a samo marketinski radi kao pripejd.

Jedini pravi pripejd imamo mi i zato naś pripejd ne može da radi u T4All sistemu.

Vrh