ZaÅ¡to TAG do GrÄke neÄe proraditi 1. jula? Proveravali smo kako teku pregovori
Naplata putarine jedinstvenim tagom sa GrÄkom ipak neÄe, kao Å¡to je ranije najavljeno, poÄeti od 1. jula. Proveravali smo dokle se stiglo za pregovorima.

Ukupno ~38% (Obrenovac- Preljina septembar 2019 420din sada 580) do Nisa je bilo 900 sad je 1170 ~30%. Povecanje od 12 posto je bilo u julu 2019. Ali i ovo posle ti se ne poklapa.Sva poskupljenja putarine od 2020. do danas, ukupno ~70%
![]()
Ja upravo tu kesicu koristim i nema problema. Mada mislim da je nemoguće da naše rampe očitaju grčki tag ili obrnuto. Nemoguće je dok ne krene toll4all sistem sa Grčkom.Најбоље је ако имате ону кесицу баш од ТАГ-а тј. Путева Србије.
Да, али ако то уведу ко ће да им купује уређај од 2022 динара?Браћа се модернизују убрзано....
Хрвати више од деценије никако да реализују идеју ,Срби тек размишљају а Ђетићи делају.Додуше са рампама али ако заживи у народу и рампе ће инда лакше склонити једног дана.
![]()
Monteput uveo video naplatu putarine
Kompanija Monteput d.o.o. saopštila je da je uvela je novu uslugu u okviru sistema elektronske naplate putarine (ENP) – video tollwww.antenam.net
Ima u A1 za 1944rsdДа, али ако то уведу ко ће да им купује уређај од 2022 динара?
Подигну регистрацију за (бар) 3к, укину таг и проблем решен.Да, али ако то уведу ко ће да им купује уређај од 2022 динара?
ako se ovih dana nadjete na naplatnoj stanici Tarčin ispod Sarajeva ka Bradini putarinu možete platiti samo na automatu karticom ili tagom ACC/RS ako je povezan na sistem.
Murija je blokirala cestu negdje kod Bradine oko 23:05
U autobusu je svirao boogie-woogie
Hvala,ja sam pretpostavio da može jer je i Crnogorski isto tako pripejd.Da potvrdim samo da hrvatski prepaid ENC nakon povezivanja na T4ALL sajtu, radi bez problema i na našim naplatnim stanicama.
Bilo je nedoumica da možda neće raditi, jer nije postpaid.