21,75To je 12% popusta?
Sa HR tagom mislim da je 25%.
21,75To je 12% popusta?
OKO 13% je popust a tako i piše za post -paid: https://www.hac.hr/hr/cestarina/enc?etc=1To je 12% popusta?
Ovo i mene zanima, a i to kako će raditi njihov ENC na našim rampama, pošto kod njih na dosta rampi mora da se stane, samo na nekim većim imaju Fast ENC trake. Zanima me da li to znači da će i na našim rampama biti potrebno stajanje, ili je taj brži prolazak samo zbog lošije opreme na rampi, ne zbog samog ENC uređaja, tj. nije problem u ENC-.Da li je identičana Stop and Go procedura ili si mogao malo brže da prodješ?
Da li su tablice na vozilu iste kao one koje ste uneli prilikom aktivacija taga za HR?Radi tag u HR i obracunava i popust
Ja sam narucio u prosli Cetvrtak i danas mi je stigao, registrovao sam ga preko SBB portala bez problema i dobio potvrde od Toll4All da je tag registrovan. Nisam ga jos probao na putu.Da li je neko poručivao TAG preko SBB? Koliko brzo stigne i vidim da oni imaju neki svoj portal za registraciju, mene interesuje da li može da se normalno registruje na Toll4all za korišćenje u inpstranstvu.
Imaju i u kabini a i kod šefa.То код Грка за црвени Х ми се јако допада. Питам се ко код нас има контролу над дисплејима изнад рампи? Делује ми да запослени у кућицама доле немају опцију да затварају траку кад се неко „заглави" доле и онда се доста возила нагомила док се проблем не реши
Meni je stop&go bila u Crnoj Gori, ali različito. Na AP sam bukvalno stao pa se čuo bip(slično i u Grčkoj sa njihovim tag-om), dok je kod tunela Sozina ipak bilo nekog kretanja tipa 10km/h. Kod nas ide to mnogo brže uglavnom i do 50km/h, pa baš bude čudno kad prolaziš tamo zbog navike iz Srbije.Da li je identičana Stop and Go procedura ili si mogao malo brže da prodješ?
To je istina a posledica je što koncesionari i upravljači puta nemaju kadrove koji kasnije iz namere ili nehata izaberu ponudjača sa zastarellim rešenjem .Meni je stop&go bila u Crnoj Gori, ali različito. Na AP sam bukvalno stao pa se čuo bip(slično i u Grčkoj sa njihovim tag-om), dok je kod tunela Sozina ipak bilo nekog kretanja tipa 10km/h. Kod nas ide to mnogo brže uglavnom i do 50km/h, pa baš bude čudno kad prolaziš tamo zbog navike iz Srbije.
Zvanično ne a nezvanično da.Lično isprobano više puta sa više različitih tablica u različitim periodima.За оне који имају грчки таг, ако га ја наручим и вежем за моје таблице, да ли може неко други да га користи као што је случај са нашим тагом?
Da li je provereno kod svih koncesionara ili samo Egnatia... promenio sam auto pa ne znam da li moram da se preregistrujem.Zvanično ne a nezvanično da.Lično isprobano više puta sa više različitih tablica u različitim periodima.
Bitno je samo da si u istoj kategoriji,tj da nisi stavio na neki kamper itd.
Od Kavale do Igumenice i od Soluna do Volosa u dve sezone.Da li je provereno kod svih koncesionara ili samo Egnatia... promenio sam auto pa ne znam da li moram da se preregistrujem.