Ne ljutim se, ne mogu mene ovde da naljute ovakve stvari, taman posla.
Najbrži način plaćanja je TAG, tu nema šta - uopšte ne želim da vodim raspravu na tu temu - smisla nema.
Ali nije baš isto da li plaćaš kešom i bankovnom karticom ili karticom za putarinu. Kartica za putarinu - otvoriš prozor, prisloniš = 5 sekundi i prođeš. Malo je skuplje, kao što je skuplje kada plaćaš putarinu u evrima, dodje ti na isto, ali ne čekaš dugo kao kada plaćaš kešom ili bankovnom karticom.
Bankovna kartica ili keš - dok daš radniku na rampi karticu ili pare, dok on otkuca, dok ti vrati račun, dok ti otvori rampu,...To je najsporiji način.
Ko koristi često autoput, opet je TAG po svim stavkama najbolja varijanta, ali uzmimo za primer ovu situaciju - idem u Grčku, Makedoniju, Vranje,...nije ni važno, a inače ne koristim auto-put često, ali hoću da imam za tu situaciju da brže prodjem. Ne radi se o novcu, naravno da neću da se obogatim zato što neću da kupim TAG uređaj, ali što bi kupovao da bi ga koristio par puta godišnje. Pritom, kartica nije vezana za automobil i možeš da je koristis na više vozila.
To je samo moje mišljenje - ne namećem ga nikome, kao ni za druge stvari. Da se proba - ako nema isplativost prodaje, naravno, ukinuti.