Šta je novo?

Naplata putarine: vinjete, naplatne rampe, TAG uređaji

Znam da nema, zato se i zentam kad uplacujem kredit...

A koliko ti puta mesecno od prilike tag "zapišti"?
Kontam da mu to najvise srče bateriju...
meni u proseku oko 8x
Kako kad, nekad ni jednom nekad, 10 puta.

Inače moja ideja je da ubudžim bateriju većeg kapaciteta sa mu produžim radni vek "zauvek"

Neću..

Mislio sam da ce u jednom trenutku kao grci da naprave aplikaciju preko koje moze da se dopunjuje al ništa od toga evo posle vise od 4 godine...
Tog jutra kad ti tag na ulazu na autoput ne zapišti iz više pokušaja na bar dve trake dobićeš savet da tag skloniš a uzmeš karticu i nastaviš dalje.

Ako ti je na ulazu zapištao ali ne i na izlazu,parkiraćete sa strane i popunićete jedan zapisnik sa kojim odlaziš na prodajno mesto JP gde kupuješ nov tag a a kredit ti se vraća umanjen za iznos zadnnje relacije.U prvom slučaju na prodajnom mestu potpisuješ zahtev za povrat uz kupovinu novog uredjaja.

Baterija traje od 5 do 8 godina.

To sa online prepaid dopunom već radi i u Rep. Srpskoj na istom sistemu kao što je u Srbiji a zašto ovde ne,treba pitati u JP.

Tehnički gledano sistem je tu isti kao i sa postpejdom (OB,Enpay)samo što se naplata posle vožnje ne vrši preko banke sa prijavljene kartice već sa namenskog računa na koji korisnik uplaćuje svoja sredstva online ili putem šaltera itd,

Ma jok, više preferiram prepaid...

Inače nema više zenta zahvaljujući @StaraMo
neko mi je bio jos onomad reko da mu baterija traje 2-3 godine, a ovo je skroz ok vreme - jos godinu dana i zameniću ga sam...

Jedino mi nije jasno sto lepo ne dozovole da svako sebi uplaćuje kredit online kao i kod mobilnih operatera,
inače i tu koristim prepaid pa kad mi treba uplatim sam...

Ima li neko informaciju vezano za to što mi je tag registrovan na generičke tablice iz ugovora koje ne odgovaraju stvarnim na vozilu da li može nesmetano da se koristi za NMK i MNE? Da napomenem da je tag Postpaid, kupljen u Pošti (Putevi Srbije tag) registrovan na T4A za Srbiju, S. Makedoniju i Crnu Goru.

Vrh