mee_high_low
Novice
Da li se nekome desilo da se tag uspešno očita na ulaznoj i izlaznoj rampi i da se potom NE naplati putarima? Naime, ušao sam na auto-put kroz naplatnu stanicu Šabac i izašao u Beogradu (Šimanovci) na ekranu je pisalo da je putarina 300 din , potom sam ponovo prošao kroz naplatu stanicu u Obrenovcu i izašao u Lajkovcu, tu je putarina 190 din. Sve rampe su se uredno podigle na svim stranicama i čuo se "bip" iz taga svaki put kad sam prolazio. Sutradan sam proverio u aplikaciji ENPay i fakturisana je samo (druga) deonica Obrenovac - Lajkovac od 190 din, bilo mi je na prvu čudno jer nema prve deonice (ŠA - BG/Šimanovci), pozvao sam ENPay (Allyes d.o.o.) i rekli su da nema evidencije da sam prošao deonicu Šabac - Beograd, da oni dobijaju u 5 ujutru sve izveštaje za svoje korisnike i da će proveriti opet sve i za par dana bi trebalo da bude prikazano na aplikaciji. Evo prošlo je 4 dana i ništa se nije promenilo. U glavnom, da li da se pravim naivan i zanemarim to ili da tražim da mi "otkucaju" i tu deonicu, da se razumemo nije 300 din neka para, nego me zanima šta može da se desi u najgorem slučaju?
Hvala.
Hvala.