Dalmatinac
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.06.2016.
- Pohvaljen
- 1.625
Stigao mi je tag iz GR, šta dalje?
У једном од мејлова добио си верификациони код као нешто типа 2411xxxxxx (Customer ID)Stigao mi je tag iz GR, šta dalje
Ma jok,samo im javite na mail,mada smo već pisali i konstatovali da prolazi i sa starim tablicama.Odradio sve. Znaci ako menjam tablice mora da se menja i TAG?
Kad te profesor pita pitanje, a ti pricas sve ostalo sto znas za 6Enpay se aktivno reklamira, bez naznaka da će biti u OB iako ih ljudi u komentarimato pitaju.
Ili stihovi pesme "Bluz mutne vode"Kad te profesor pita pitanje, a ti pricas sve ostalo sto znas za 6
Od 5 pa do čak 9 godina može trajati.Razmisljam da predjem sa svog prepaid tag-a kojeg imam jako dugo, sigurno 6-7 godina na postpaid. Ono sto me zanima je uticaj bas te okolnosti starosti tag-a na isplativost prekonfiguracije starog tag-a. Ako se dobro sjecam, ako baterija 'crkne', ja moram da kupim novi tag? Ako je to tacno, mogu doci u situaciju da prekonigurisem stari tag, i nakon nekog kratkog vremena moram da kupim i konfigurisem novi tag ako mi stari otkaze?
Hrvatska krajem sledeće godine uvodi novi sistem naplate putarine, tako da… https://n1info.rs/magazin/auto/hrvatska-uvodi-novi-sistem-naplate-putarine/Vesić: Jedinstvena elektronska naplata putarine uskoro i sa Hrvatskom i BiH
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da bi sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom uskoro trebalo da budu potpisani sporazumi oko jedinstvene elektronske naplate putarina, kao što je već učinjeno sa Severnom Makedonijom.n1info.rs