Ja pričjam konkretno za 3D štampane nosače. Nije neki kvalitet u odnosu na originalne, ne može da se poredi. Bar ovo što ja mogu da odštampamIma na MOL pumpama nosač, poslednji put bio 150 din.
Što se tiče toga gde zalepiti tag, mislim da sam negde u nekom uputstvu čak i pročitao da treba zalepiti na tom tamnom delu stakla gde su senzori, verovatno baš da bi se smanjio uticaj sunca.
Lepšu vest skoro nisam pročitao, al dok ne vidim Grčku na spisku zemalja na T4A portalu, ništa.Izgleda su se koncesionari u Grčkoj medjusobno dogovorili...
![]()
Dobre vesti za turiste: Srpski TAG uskoro važi i u GrÄkoj
Ministarka graÄevinarstva, saobraÄaja i infrastrukture Aleksandra SofronijeviÄ izjavila je danas da Äe srpski tag za elektronsku naplatu putarine poÄeti do 1. jula da se koristi i u GrÄkoj, na celoj teritoriji te zemlje.www.b92.net
I naravno, tek kad na portalu uspešno registrujem karticu za Grčku, jer i to je povuci potegni sad sa Hrvatskom (kako koja kartica)Lepšu vest skoro nisam pročitao, al dok ne vidim Grčku na spisku zemalja na T4A portalu, ništa.
Ima na MOL pumpama nosač, poslednji put bio 150 din.
Šibicarska posla. Umesto da stave 150, 200 rsd i da svi naručuju prosto teraju ljude od sebe. Koga god znam da je video cenu na KP tražio je alternativu, ili je lepio dvostrukom lepjivom trakom ili išao u puteve da uzme. Sad kad znam da ima na MOlu kad mi bude trebalo tamo ću da uzmem.Jeftiniji nego 3D na oglasima
Nažalost tu tehnikaliju ti ne mogu potvrditi jer nemam ni njihov a ni Crnogorski tag.Sačekaćemo nekoga da prenese iskustvo.@StaraMo
“Njegovom registracijom u T4All u Srbiji on automatski postaje postpejd jer se više kredit ne skida sa HAC servera već sa platne kartice pa taj kredit ostaje onoliko koliko je i bio.”
(greškom kliknuo citat umesto odgovori pa nije povukao na šta mislim, zato ovako pišem, ne dozvoljava mi da obrišem post pa ponovo)
Znači ako sam dobro razumeo, čim na HAC dodaš karticu uredjaj postaje postpaid, ali se ne briše kredit. Šta onda skida prvo, kredit koji je ostao, pa onda sa kartice i da li je moguća nova dopuna kredita ili samo nastavlja da skida sa kartice, tj da li je uopšte moguć povratak na prepaid samo uklanjanjem kartice?
Probaj u centrali u zgradi Beomedicine na Dusanovcu.Где могу да се набаве камионски укошени носачи за ТАГ?
Tehnički završeno i testira se sa nekoliko korisnika.Mislim da je za širu primenu potrebna neka papirologija.Jedno koje se ne tice direktno putarine ali tice se TAG-a, je ulazak na Adu CIganliju sa Tagom, da li je to moguce ili se tek planira? Hvala svima...
Vecina soferki (narocito kod novijih automovbila) ima odredjene vrste premaza koje mogu da blokiraju/ometaju odredjene vrste talasa. Taj tackasti deo to nema i zato je preporuka da se tu kaci. Koristim Tag dugo i uvek je tu bio pozicioniran i radi bez problema, Bela strana Taga bi trebalo da bude okrenuta ka spolja, a tamna ka unutra.Da li neko ima iskustva, da li će TAG dobro raditi ako ga zalepim na ovaj tačkasti deo šoferke oko retrovizora?
Pogledajte prilog 240343
Pogledajte prilog 240344