Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

До гробља у Рипњу а за Барајево увести 560Н који ће ићи Ибарском и стајати на свакој станици као дневна 560. Исто важи и за идиотизам од 581(Е)Н који треба да стаје на свакој станици као дневна 581, можда још која станица више. Нису то уопште мала насеља.

1000011557.jpg

Verovatno kasnim mesec dana i već ste o tome pričali ovde, ali sviđa mi i pohvaljujem što su pojačali ispise brojki na displejima na stajalištima.

Sada nije problem gledati ih, ali leti ako sunce bije u displej i svetla na njemu, umeli je da bude nečitljivo. Mislim da će sad biti znatno bolje i leti.

Pošto su ovi displeji umreženi, potpuno bi logično bilo da čim dođe do neke izmene usled neke havarije, da se pojave obaveštenja na displejima.

Pre neki dan je bio neki kolaps u Vrtlarskoj (pukla neka cev) i autobusi si išli okolo naokolo i preskakali neke stanice. Na tim stanicama je regularno pisalo kada dolazi autobus, a realno su ih preskakali, pa su ljudi i dalje čekali.

Ja ne znam kakva je procedura u tim slučajevima, tj. ko javlja vozačima kuda da idu u tim slučajevima, ali verujem da je izvodljivo da istog trenutka displsji pokazuju obaveštenje makar samo da stanica trenutno nije u funkciji, a idealno bi bilo i da napišu gde su najbliže stanice gde su autobusi preusmereni.

да се покрију најоптерећеније деонице у време шпица. нпр. 18Л има две комбинације, или иде од Медаковића до Арене или до општине НБГ

сада сам на теми о аутобусима видео 25, где су послали зглоб, па сам се сетио да некада убаце и 25Л која иде од Кумодража до Вука

Vrh