Znači ja sam lud. U redu je da imaš svoje mišljenje ali nemoj da vredjaš nas koji radimo drugačije od tebe. Ja smatram da vredi dati 50 dinara za voznju, sad sto ima razmaženih pa bi da se za te pare voze u luksuznoj limuzini, mozda mnogo očekuju. Da bude za dzabe opet bi mu neki nasli manu. Udjes u taksi lepo i cim sednes start 270 dinara, pa svaki kilometar po 100 dinara, sve udobno, lepo mekano, ili svojim kolima, uvek postoji druga opcija. Taj prevoz se finansira iz budžeta grada, mi placamo direktno samo mali deo, ali zato svi placaju kroz akcize za gorivo, porez itd, cak i ako ne koristimo taj prevoz. Secam se pre 20 godina kada je iz garaze Kosmaj izaslo samo 12 autobusa na svim linijama, u sred zime. Bilo ih 20 ali 8 ostalo u kvaru Budes srecan ako vidis bus za dva, tri sata cekanja a onda dodje i nemoze da otvori vrata jer je prepun, ne razmisljas da li je udoban, ima ili nema klimu, a nije imao, nego samo kako da udjes. Markicu moras da imas jer je kontrola unutra bila tada obavezna i ne mozes da udjes bez karte. Smanjenje cene karte mi se ne svidja jer trpi budzet grada, ali to je vec politika ove vlasti, na ovaj ili onaj nacin mi uvek platimo punu cenu prevoza.