Primetio sam da linija 25P uopšte ne postoji na mapi nikad. Jel moguće da na baš nijedom vozilu nisu ulogovani?
Код мене нема ни у једном случају. Супер ако ти имаш!Pošto su neki primetili da aplikacija nema svetlu i tamnu temu - ima je ali ona prati temu na telefonu. Meni se tema automatski menja u zavisnosti od doba dana i samim tim aplikacija mi je danju bela a noću teget.
Мапа је google maps API, како да буде тамна?Може да има тамну тему ако се у „Програмерским опцијама” укључи „Принудно примени тамни режим”. То ће омогућити тамну тему у апликацијама у којима она не постоји, али то је делимично решење - нешто буде црно/сиво, а мапа остане бела.
Требало би да могу то врло лако да ураде додавањем одређеног кода (као што је то случај са нпр. Wolt апликацијом).Мапа је google maps API, како да буде тамна?
Почели су радови у Кумодрашкој, станица Дарвинова је укинута.Danas sam gledao, nijedan autobus nije prikazivan na Darvinovoj. U oba smera, ni 18, 25, 39..
Gardjanima ne smeta da budu opljackani. Samo napred.Raspisan tender za informativne panoe u autobusima vredan 1,8 miliona evra - Nova Ekonomija
Sekretarijat za javni prevoz Gradske uprave Beograda raspisao je tender za informisanje korisnika javnog prevoza putem oglašavanja u unutrašnjosti vozila javnog prevoza.novaekonomija.rs
Почели су радови у Кумодрашкој, станица Дарвинова је укинута.
Mogao si da naglasis kako je sada moguće videti i garažni broj vozila pritiskom na autobus koji tražimo i samim tim je olaksana prijava nekog problema, ili neispravnosti na voziluMoje jučerašnje gostovanje na N1 koje je sada već bajato. I koliko vidim još nema Beograd plusa na iOS-u.
Naravno da ne moraš, samo garažni broj ili tablicaNije mnogo, jer moraš da uloviš i registarsku tablicu, zar ne?
Ahahaha pa jes vala, znajući njihČisto sumnjam da su bili u stanju da naprave neki verifikator ispravnosti formata tablica
Možda na ovom njihovom sajtu, inače na sekretarijatu i Gspu se uvek stavljao garažni broj, očigledno nisu uključili mozak i shvatili da je dovoljan samo garažna broj da biše otkrilo koje je vozilo u pitanjuНе можеш да попуниш пријаву ако не унесеш таблице и гаражни.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Nema nikakve validacije sem da su polja obavezna. Dakle, može se poslati prijava i tako što se u sva polja upišu beline (space) i to će proći, što je veoma loše jer im tako može stići gomila neispravnih prijava, pa na one potpune i smislene neće ni obratiti pažnju.Jel ste probali umesto broja tablice da unesete "---" ili "AB 000 AB". Čisto sumnjam da su bili u stanju da naprave neki verifikator ispravnosti formata tablica, tako da verujem da bi prošlo i sa tim. A opet GB bi im bio dovoljan.