Pa, pratio sam kretanje autobusa u kome se nalazim, dok sam u njemu. Kad sam u automobilu, pozicija autobusa me ne zanima Šta god da je, meni znači info gde se tačno nalazim i na kojoj stanici izlazim. U nedostatku informacije sa validatora, ovo je odlična zamena. Takođe, znači mi i info koliko ću čekati sledeći autobus, po redu vožnje. Kao i kolika je gužva u njemu ukoliko je neko od putnika koji su u njemu podelio tu informaciju. Elem, radi se o mojoj GPS poziciji uparenoj sa mapom linije, redom vožnje i informacijama koje Google mapama daju sami putnici. Lepo funkcioniše.Ček, jel si ti siguran da si pratio kretanje autobusa? Ta plava tačkica je tvoja pozicija na mapi i logično je da se pomera, kad se voziš u automobilu/autobusu/vozu...
I pop u crkvi kaze "Daj kol'ko das, a obicno daju 50 evra".
Mislim da kontrola kreće od ponedeljka. Verujem preventivnaNeće je biti ni u junu, verovatno ni jul ni avgust jer idu odmori.
Što se juna tiče u firmi niko nije dobio prevoz ni povlasticu, dobili su obaveštenje od ovog novog preduzeća da ne mogu da obrade sve one zahteve što su dobili za izradu novih povlastica jer je većina pogrešno ispunjena i nema ko da obradi to sve tako da se u "junu vozite bez karte, kontrole neće biti"
Ovo je suština svega. Ne možeš druže ovako da vodiš ni lokalnu birtiju danas, a pogotovo ne prestonicu od milion stanovnika. Da ti u hodu donosiš odluke, prekrajaš planove, menjaš cene i još si na sve to drzak i bezobrazan, kao da su ti građani krivi što nisi na vreme uradio svoj posao. A pritom si i sam mlatio pola godine unazad o tome da će da se menja sistem naplate. Aj da je Kentkart pobegao preko noći, pa da donekle razumem haos, ali ovaj cirkus, stvarno je van svake pameti.Ne znam, meni je nedopustivo uvođenje sistema koji nije završen, a ima ozbiljne manjkavosti. Nekako uvek misliš da su došli do neke svoje granice. Nekako uvek kažeđ sebi da je to kraj. I oni opet nađu način da ti pokažu da može još gore.
Sviđa mi se predlog.Imam predlog za nadležne.
Ukinu sve karte i sve zone.
Pored vozača stave kutiju i ti ubaciš koliko misliš da vredi vožnja. Taj princip "daj kol'ko daš" radi u crkvi, što ne bi i u GSB?
Такав принцип су имали шиптарски фудбалски клубови типа Шкендија из Тетова и слични, они поставе неко велико ћебе испред улаза на стадион, па свако на њега баци колико има.Imam predlog za nadležne.
Ukinu sve karte i sve zone.
Pored vozača stave kutiju i ti ubaciš koliko misliš da vredi vožnja. Taj princip "daj kol'ko daš" radi u crkvi, što ne bi i u GSB?
A zašto ih gradonačelnik lično ne prebije? Da vide Beograđani da se i gradonačelnik lično uključio u sprovođenje zakona.Mogli bi onda da premlate i nekoliko putnika, onako u pozadini, za kamere, dok Šapić priča o istorijskom uspehu i napretku na polju naplate prevoza.
Znamo da Beli vole da mlate, a svaka reklama je za Šapića dobra reklama.
Eh, al smo se usrećili...https://online.bgnaplata.rs/sr/ dobrodošlica buslogic-u u Beogradu :/
Samo potvrđujem to što je već ranije uočeno....O tome smo i pričali više puta.
To je koliko vidim sistem koji se koristi u Pančevu? Okej mi je sto će onda beli moći da naplaćuju karte na licu mesta i sto će onda postojati mogućnost i plaćanja karticom na licu mesta kod belog, kao sto to može u busevima pantransportaEh, al smo se usrećili...
A i fino je što su na nepostojećem tenderu/javnoj nabavci odabrali BusLogic...