relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 18.818
Samo da u ovu komunalnu "Torcidu Beograd" ne prime vojna grla sa PTSPMe no hablo ingles senor
Samo da u ovu komunalnu "Torcidu Beograd" ne prime vojna grla sa PTSPMe no hablo ingles senor
A zašto imati poseban račun sa koga bi se skidala sredstva za kupovinu karte?a šta je problem imati para na računu i sa tog računa se skidaju pare
Karte tvog detinjstva treba da imaju beli papir sa znakom "?".
Odlicna ideja mogao bih i ja broj od mog vlasnika firme da diktiram svaki put haha Dok ne krene da uplacuje mesecnu radnicima.Izdiktiram mobilni direktora škole, pa nek se s njim raspravljaju što nije uplatio mesečnu
Ili su produkcijski sistem koristili za testiranje, ili je zapravo neko odučio da kupi ranije, a da nije entuzijasta za ove stvariLadno si 146. koji je kupio kartu
Хвала на труду сад је јасније. Не може се рећи да ли је 5% или 2,5% јер зависи од пакета који се користи, неки пакети обухбатају бесплатне смс порукеŽrtvovao sam 50 dinara da vidim kako zapravo izgleda karta i koji načini sigurnosti protiv falsifikovanja i deljena su primenjeni. Ovde vidimo sličan sastav poruke kao za parking, broj karte i broj mobilnog. Verovatno će nešto od ta dva koristiti kontrolori za evidenciju. Ako se nekome isprazni telefon može da izdiktira komunalnom milicajcu broj telefona i da on proveri u sistemu.
Pogledajte prilog 161821
Вероватно мислиш на ситуације кад се испразни батерија или заборави тел у ком се налази порука са месечном? Сумњам да ће тако да функционише, вероватно ће легитимисати и писати пријаву где ће бити наведено време па ти после доказуј да је порука послата. Овде се поставља питање како доказати ако је коришћен prepaid који није регистрован на име.Izdiktiram mobilni direktora škole, pa nek se s njim raspravljaju što nije uplatio mesečnu
To mogu da javim ovde od 1.juna : koleginica je pristala da da mobilni i njoj će uplatiti mesečnu.Ja nisam pristala i od sledećeg meseca idem u školu bez karte. Ako naletim na belog (ime me asocira na belu praškastu materiju) ja ću mu izdiktirati njen broj. Mislim da će biti mesečna za taj i taj mesec.Izgleda mi da će kontrolor sad da te cimne sa njegovog mobilnog da proveri da li je to zaista tvoj broj, tj. da li je kod tebe.
Ajde još neko da uplati ovu mesečnu da vidimo dal važi 30 dana od uplate ili do kraja meseca.
Kad ne znaju gradski oci da objasne lepo, moramo mi sami da provaljujemo kako sistem radi.
Da, mislim na te situacije. Imamo par meseci da isprobamo sve fore i fazone jer reče Gangula da će beli biti u početku, više pedagoški nastrojeni-ako sam ga dobro shvatilaВероватно мислиш на ситуације кад се испразни батерија или заборави тел у ком се налази порука са месечном? Сумњам да ће тако да функционише, вероватно ће легитимисати и писати пријаву где ће бити наведено време па ти после доказуј да је порука послата. Овде се поставља питање како доказати ако је коришћен prepaid који није регистрован на име.
I za studente i klinčadiju treba postaviti ista pitanja. Kad god kontrola uđe u autobus, odjednom su svi mlađi od 18 godina...Читам све ове проблеме и људи размишљају шта и како сад, како ће послодавац да уплаћује превоз, да ли важе старе картице, да ли ће те смс поруке да функционишу без баговања, како и где купити месечну или појединачну карту у кешу итд
доста проблема забринутих људи,
а моје питање је да ли су сви у обавези да плаћају карту или су поједине етничке групе изузете од те обавезе и неће сносити нкакве санкције, какве год биле
и да ли поједине етничке групе немају тих проблема и не морају да ломе главу и размишљају шта ће и како ће сад за превоз, то јест да ли смо сви ми остали будале?
Znači, recimo 5 prijatelja ulazi u isti autobus, jedan kuca SMS, dobije broj karte i onda ostali samo diktiraju kontroli brojKartePrvog-1Žrtvovao sam 50 dinara da vidim kako zapravo izgleda karta i koji načini sigurnosti protiv falsifikovanja i deljena su primenjeni. Ovde vidimo sličan sastav poruke kao za parking, broj karte i broj mobilnog. Verovatno će nešto od ta dva koristiti kontrolori za evidenciju. Ako se nekome isprazni telefon može da izdiktira komunalnom milicajcu broj telefona i da on proveri u sistemu.
Pogledajte prilog 161821
10 prodajnih mesta za sada:
GSP „Beograd“ (tri prodajna mesta) – Skender Begova br.47, Stari Grad
GSP „Beograd“ (jedno prodajno mesto) – TC Trg Republike, Stari Grad
JKP „Naplata prevozne usluge“ (tri prodajna mesta) – Knez Mihailova br. 6 (drugi sprat), Stari Grad
GSP „Beograd“ (jedno prodajno mesto) – Deligradska br. 10, Savski venac
GO Novi Beograd (servisni centar; dva prodajna mesta) – Bulevar Mihajla Pupina br. 167, Novi Beograd
SP „Lasta“ (jedno prodajno mesto), Mladenovac
SP „Lasta“(jedno prodajno mesto), Obrenovac
SP „Lasta“(jedno prodajno mesto), Lazarevac
SP „Lasta“(jedno prodajno mesto), Barajevo
SP „Lasta“(jedno prodajno mesto), Sopot
Na ovo se odnosi moja poruka jer je relja poslao pre mene.Znači, recimo 5 prijatelja ulazi u isti autobus, jedan kuca SMS, dobije broj karte i onda ostali samo diktiraju kontroli brojKartePrvog-1
Ne baš... pošto si nekada na svakoj okretnici koja je imala i kućicu-terminal mogao da kupiš markicu.Bukvalno preslikan sistem kupovine karata kao u vreme papirnih markica.