Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

@bojan87
+1 :)

to je pravi info iz prve ruke :kk:

od jutros komunalci u zajedničkoj akciji sa kontrolom kod ekonomskog fakuklteta

... a tako su im lepo stajali oni prsluci ... neznaju ljudi :cool:

Dans sam se vozio KAFom na 7 usla kontrola kod hajata sa kom polic moj odjelajk preskocili gbr1502 Vracam se sa bloka 45 isti tram se potrfio inace nova kombinacija na karti poslije duzeg vremena .Opet kontrola kod bloka 70 .Ide dekica karte gleda neokazuje sluzbenu ja drzim kartuu ruci taman dosao do menne ja reko da vidim legitimaciju drzi je tako da nista nemogu da procitam ,Ja poklopim rupice na katri i pokazem :laugh: ON pa da vidim kombinaciju JA civm vidim vas sluzbeni broj k/1404 cim je pokkazao i ja sam pokazao ispravnu kartu a dva komunalca stoje i gledaju Inace svi su imali karte :kafa:

Kad mi istekne ova trenutno vazeca povlastica, jel moram da vadim ovu novu ili mogu da se vozim do 1.jan sa starom? Mislim, sta ce mi nova kad nemam gde da uglavim markicu? :bash:

Kada kupiš dobiješ futrolu gde možeš ubaciti markicu, a ako ne dobiješ zalepi je selotejpom gsp će te razumeti :D

Pa naravno,a šta još treba da se dogodi da bi se uvele kamere u javni prevoz? A i ako neko može da vas izbode nožem ili pokuša ubistvo na sred ulice u po bela dana ,kao poslednji slučaj nesrećne devojke,a onda nasilnika policija uhapsi a sudija ga odmah pusti na ulicu da izbode još po nekoga :notok:

pa ako ugrade kamere onda ce morati da odgovaraju za svaki panel koji padne ljudima na glavu, za sve falinke koje svakodnevno povredjuju ljude u raspadnutim gsp autobusima.

Verovatno su vagali i izvagali da je bolje da nemaju kamere.

11030":1nyz6es3 je napisao(la):
Kad mi istekne ova trenutno vazeca povlastica, jel moram da vadim ovu novu ili mogu da se vozim do 1.jan sa starom? Mislim, sta ce mi nova kad nemam gde da uglavim markicu? :bash:
Pitao sam ovde kod mene u 45. bloku, kazu da vazi do kraja godine.

Овај контролор је имао сређе јер је овај чикица имао и кантицу бензина :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: zamisli zbog kontrole polije i zapali ceo bus ..

Биће: Ајмо сад децо сви да певамо :laugh:

Професоре ја сам их "нафајтао" бензоним :lol:

Nebojsa, hvala ti puno na informaciji. :)

Pitao sam ovde pre nekog vremena ali nisam dobio odgovor pa evo sada da podelim pravu informaciju sa vama.
Naime prodaja neperonalizovanih elektronskih karata jos nije pocela vec ce startovati od 1.1.2012. Ne mogu reci da je ovo dobro resenje i ne vidim razlog za tako nesto ali tako je.

Пих... :/
20102011499.jpg

Vrh