ja mislim da je do zvučnika u solarisu jer je tako bilo i na 56 samo se čulo na zvučniku kod vozacaJa se nadam da to oznacava pocetak ugradnje novog sistema najave stanica i displejeva u vozila GSP-a. Ako je to to, onda svima dugujem pivo.
Kad vec pricamo o tome, danas u 83 bio ugradjen onaj uredjaj za kupovinu kartica i u isto vreme na displeju pokazivala stajalista (radila je i glasovna najava ali jako slabo, jedino se culo za Nemanjinu i to je to)
Ja bih pre rekao da ostali nazivi stajališta još uvek nisu ubačeni u sistem, a znamo da stajalište "Nemanjina" postoji u sistemu najave za liniju 56. Zato na 83 najavljuje samo "Nemanjina" jer već postoji u sistemu, dok ostala stajališta tek trebaju da se ubace, iako displeji prikazuju nazive, zvučna najava na ostalim stajalištima (u ovom slučaju linije 83) nije još integrisana u sistem.ja mislim da je do zvučnika u solarisu jer je tako bilo i na 56 samo se čulo na zvučniku kod vozaca
Mozda moze to biti mada sam zaboravio napomenuti da se cula takodje najava i za Katanicevu samo sto je ta bila duplo tisa i moras imati uvo slonovo da bi skroz cuo.Ja bih pre rekao da ostali nazivi stajališta još uvek nisu ubačeni u sistem, a znamo da stajalište "Nemanjina" postoji u sistemu najave za liniju 56. Zato na 83 najavljuje samo "Nemanjina" jer već postoji u sistemu, dok ostala stajališta tek trebaju da se ubace, iako displeji prikazuju nazive, zvučna najava na ostalim stajalištima (u ovom slučaju linije 83) nije još integrisana u sistem.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Кенткартови валидатори су бар личили на нешто,ово је глупа фискална каса.1.Odabir lokacije nebezbedno skroz
2.Za kablazu odgovorni bi dobio otkaz odma
Pogledajte prilog 189111
3.sad softver
Pogledajte prilog 189112
4.ovo cudo ima i kameru
Pogledajte prilog 189114
Inace dupla katica remontovana
Da li je realno da ce ovo ostati ovako ...
Još kada bi jednom mesečno proveravali da li je funkcionalna i da li rade stajališta i zašto određena stajališta na istoj trasi ne prikazuju sva vozila.... Feradoni nesposobni
Ово заправо и није лоше
Pogledajte prilog 189339
Мислим да данас имају неки проблем свуда по граду. У Пожешкој је приказивао врло мало возила. После сам стајао 15 минута на горњој станици на Мостару и уопште није приказивао возила са 17 и 18 која су уредно саобраћала и заустављала се на станици.Шта се догађа са системом и апликацијом уопште?У Жаркову куцаш нс апликацији и на табли стоји само једна 51 и ништа више.Последњим апдејтом су упропастили све,а једно време је радила лепо,показивала је све поласке.