zexland
Advanced
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=430329#p430329:38ezmxqv je napisao(la):loyola » 26 Jan 2017 10:13 pm[/url]":38ezmxqv]@zexland zato sto ima samo za android aplikacija, a imas i starije modele telefona. Meni odgovara kucanje, tj da mi tacnu info gde se nalazi bus, pogovo za neke manje frekventne linije
E pa o tome se i radi, sto ta informacija nije tacna. Sta to znaci 7 ili 12 stanica? Ne znaci skoro nista. Ovde tacno znas gde se nalazi autobus/tram ili trola u realnom vremenu i tacno mozes da izracunas za nekoliko sekundi za koliko ce doci + jos ako presedas znas tacno da li da cekas bus na stanici na kojoj si trenutno ili da ides dalje. I ne moras ni biti na stanici nego pogledas iz kuce, iz kafica ili gde god da si.
Meni je ova aplikacija desna ruka, i ne secam se skoro kada sam cekao bilo koji prevoz duze od 7-8 min (max). Ukoliko vidim da je bus maltene na pocetnom terminusu (12-15 stanica), taj i ne cekam vec odmah idem i presedam - gubljenje vremena se svodi na minimum.
Nazalost to je tacno da nemaju svi smart telefone sa android operativnim sistemom inazalost korisnici Iphon-a i starijih modela telefona ne mogu da koriste ovu aplikaciju.