loyola":zgj1hvyc je napisao(la):Da l znas da citas? Usla je na istu stanicu gde i ja, nije se "teleportovala"
Послато са PAP4500TDUO уз помоћ Тапатока
Te dve stanice su vrlo blizu. Mozda stvarno nije imala vremena d anadje kartulaki72":2zggggek je napisao(la):Ma ajde :-D
Jadna devojka, mozes misliti, teleportovali je u bus pa se nasla u cudu i pocela da trazi kartu ;-)
Da, da ima takvih slucajeva *-D
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
A, izvini, zbog čega tvoja komšinica kuca kartu, kada je za trudnice prevoz besplatan?laki72":wzay303z je napisao(la):Pa kako moja komsinica u 8. mesecu trudnoce moze da nadje i otkuca kartu, odmah po ulasku u autobus, a ta devojka niije mogla?
Kontrolor je dužan da otkuca kartu ukoliko to putnik nije učinio, jer to mu je posao. A kamoli da preti ili bilo šta...Somi303":fzammyir je napisao(la):И да се телепортовала, контролор не треба да прети, започиње свађу и обрачунава се са путницима на следећој станици.
Na osnovu čega tvrdiš da je kontrolor dužan da otkucava kartu to jest da legitimaciju čini ispravnom?becks89":1r17d9zi je napisao(la):Kontrolor je dužan da otkuca kartu ukoliko to putnik nije učinio, jer to mu je posao. A kamoli da preti ili bilo šta...Somi303":1r17d9zi je napisao(la):И да се телепортовала, контролор не треба да прети, започиње свађу и обрачунава се са путницима на следећој станици.
vucko":3se1yegg je napisao(la):Na osnovu čega tvrdiš da je kontrolor dužan da otkucava kartu to jest da legitimaciju čini ispravnom?becks89":3se1yegg je napisao(la):Kontrolor je dužan da otkuca kartu ukoliko to putnik nije učinio, jer to mu je posao. A kamoli da preti ili bilo šta...Somi303":3se1yegg je napisao(la):И да се телепортовала, контролор не треба да прети, започиње свађу и обрачунава се са путницима на следећој станици.
Druzih se sa kontrolom u Bulevaru koja je nasilna zadnjih dana. Zalila se baka kako 3 puta ulazi kontrola od ustanicke do Cvetka.
Elem rece mi kontrolor da mu najvise prave problem pravnici i ekonomisti jer najvise pametuju. Imao sam kartu ali sam ga testirao kako ce se ponasati, nije bio vulgaran ali nije bio ni prijatan.
Obaveza kontrolora je da poništi kartu, ukoliko putnik nije u mogućnosti A on nije nadležan da određuje ko je u mogućnosti, a ko nije, dakle svodimo situaciju da je dužan da otkuca kartu ukoliko to putnik nije učinio. E sad, ako devojka za 7 meseci rada nije naučila svoj posao, onda i ja vas lažem, ali pre će biti da opet nagađatekopmania":17ug4yne je napisao(la):Kako može da mu bude to obaveza majke ti ???
Putnik je dužan da ima kartu u rukama spremnu pri ulasku u autobus i odma da je otkuca...