Šta je novo?

Nadvožnjak na početku Jurija Gagarina

@Ambassador

To i ja isto pomislim,nema L1 sa laganom vožnjom verujem da i oni to znaju,verovatno od marta će početi sa obnovom trase do Zemuna jer ako si primetio i u ovakvom stanju voz brže ulazi u stanicu Prokop a nema razloga da tako ne bude i sa Nbg,nadajmo se od septembra prijatnom iznenađenju u protivnom :rant:

Ambassador":301mgl7c je napisao(la):
Kada se ide vozom, primećuje se neopisiva razlika u udobnosi kad se pređe sa nasipa ka Prokopu na novi nadvožnjak i jedan sređeni deo iza - u potpunosti se ništa ne oseća, a voz znatno ubrza, i onda posle maltene da ukoči i preko mosta mili 5km/h, i toliko sve do stajanja na stanicu. Nadam se da će Železnice to uskoro srediti, jer od gl. stanice pa do Batajnice ti treba skoro pa pola sata! Što je apsolutno nedopustivo - trebalo bi da bude brže kad se bude sređivalo ovo sa Beovozom, ali baš taj sam ulazak u stanicu je katastrofalan.
Jel si mislio na Stari, ili Novi zeleznicki?

Da li neko zna cemu je sluzio ovaj stub sa suprotne strane od novoizgradjenog nadvoznjaka?

stub.jpg

Da li neko zna cemu je sluzio ovaj stub sa suprotne strane od novoizgradjenog nadvoznjaka?
Mislim da je to ostatak podvožnjaka na industrijskom koloseku pruge koja je nekada išla od starog savskog žel mosta ka Aerodromu Bežanija, otprilike gde je danas IMT

trafikant":167ng72a je napisao(la):
Mislim da je to ostatak podvožnjaka na industrijskom koloseku pruge koja je nekada išla od starog savskog žel mosta ka Aerodromu Bežanija, otprilike gde je danas IMT
Ta pruga nije isla od starog zeleznickog do bezanije direktno nego je isla do stare zeleznicke stanice zemun koja se nalazi u blizini hotela jugoslavija (ostao je spomenik te stanice na tom mestu sa 5 stubova te stanice) pa posle do aerodroma koji je bio sad gde se nalazi airport city

Navodno je to neka međufaza, između uklanjanja sare pruge i završetka novog mosta - razvija se diskusija na railserbia, trebalo bi valjda neko tamo da postavi neke planove ili slike.

Vrh