Šta je novo?

Nacionalni stadion

Podržavate li izgradnju Nacionalnog stadiona?

  • 1. Da, apsolutno!

    Glasovi: 137 20,6%
  • 2. Ne! Treba rekonstruisati stadione CZ i PFC

    Glasovi: 158 23,8%
  • 3. Ne! Ima prečih stvari od stadiona

    Glasovi: 346 52,0%
  • 4. Baš me briga! Neka ga Toletu ako ima para

    Glasovi: 24 3,6%

  • Ukupno glasača
    665
зато што је Крени-промени објавио да се Звезда сели на Наци стадион
 
Аутокоманда ионако треба да се реконструише, јер саобраћајно опслужује цео јужни правац, притом метро који је још у Јовиново време планиран да избије на А. команду "мало" касни.
Rekonstrukcija, kada se završi, neće saobraćajno ništa promeniti. Autokomanda je već paralisana pola dana, svaka dodatna gradnja ili sadržaji oko nje samo znače još duže gužve odnosno još veći pojas gomilanja nepomičnih automobila. Trenutno su ujutru i popodne gužve od Ljermontove pa preko Gazele i od Stepinog vajata pa do Hrama i u Južnom bulevaru sve do Maksima gorkog. Sa gradnjom stančuga na mestu ili pored Marakane, bilo bi još više. Još ako i Delta napravi onog mastodonta na mestu Topovskih šupa, možemo opušteno da zatvorimo pola desne obale Save, pošto će postati neprohodna i disfunkcionalna.

A od metroa najverovatnije nema ništa.
 
Poslednja izmena:

JohnnyLee,​


Ее, то је онда друга ствар..


Мислим, био бих им веома захвалан када би СД Црвена Звезда и Делта доле ка парку, оставили зелену површину и практично спојили Бањичку шуму и парк на Аутокоманди, као и ЈСД Партизан спој Хајд парка и замало Аутокоманде, али из неког разлога сумњам..
 
Pa firme tih istih “Cigana” ucestvovace u gradnji novog Nacionalnog stadiona.
Zaista ne razumem poentu tvog tvita i kakve veze to ima sa tim da Zvezda nece se preseliti na nacionalni stadion nikada i da ce zauvek ostati njena adresa Ljutice Bogdana.
 
Zaista ne razumem poentu tvog tvita i kakve veze to ima sa tim da Zvezda nece se preseliti na nacionalni stadion nikada i da ce zauvek ostati njena adresa Ljutice Bogdana.
Pa preseliće se na Nacionalni stadion, to je više nego izvesno. Navijači neće ni da pisnu (mislim na takozvane vođe), jer su oni u nekoj vrsti sprege sa vlašću posredno ili neposredno. Neki su na platnom spisku, neki su ucenjeni, neki su potkupljeni, itd.
 
Ne zelim uopste da sirim temu niti da objasnjavam da povrsno gledas i ne znas stvari oko tribine. Konkretno sto se tice stadiona pricas nesto sto nije realno niti povezano. Nacionalni stadion nema veze sa Zvezdom. Zemljiste oko Marakane pripada C. Zvezdi tako da ne postoji ijedan jedini razlog da se se seli pa cak i kada bi se dopustilo da se menja istorija kluba.
 
Kome pripada zvezdino zemljište?
IMG_20240215_084302.jpg
 
mislim da je zvezdu bolje da presele u kosovsku mitrovicu
 
Zvezda je korisnik a zemljište državno. Čim naprave ovaj zločin od Nacionalnog stadiona sele Zvezdu tamo na opšte oduševljenje navijača i onih koji se lože na Nacionalni stadion.
 
OK, iseliće trening centar u Surčin, a onda će zemljište na kojem imaju pravo korišćenja pretvoriti u parking, jer to je to što nama treba: parking. A od prihoda će da naprave novi stadion na mestu starog.
 
Jedini razlog za izmestanje Zvezdinog stadiona je gradnja zgrada krmaca na tom mestu.
To je jedini razlog za sve sto se desava u gradu jer banda iz svih pol. partija tako krade.
 
OK, iseliće trening centar u Surčin, a onda će zemljište na kojem imaju pravo korišćenja pretvoriti u parking, jer to je to što nama treba: parking. A od prihoda će da naprave novi stadion na mestu starog.

Нееће паркинг, градиће они зграде иселили га или не иселили..

Namera je i da se prostor gde su sada pomoćni tereni i akademija pretvori u zemljište koje će biti ponuđeno budućim investitorima i biznismenima, a da klub izgradi trening centar negde u Surčinu.
 

FK Crvena zvezda deli parcelu sa bivšim Đinđićevim savetnikom: “Tražio sam razdvajanje, imao sam strašnih problema sa njima”​


1707833602-marakana (1).png


А ту је и сувласник..
 
Država deli parcelu, koju koristi zvezda, sa još jednim
 

Prilozi

  • IMG_20240215_152422.jpg
    IMG_20240215_152422.jpg
    105,4 KB · Pregleda: 74
Forbes Srbija
Zvezda je po slovu zakona „svetlosnu godinu“ daleko od novog stadiona: Rešenje je opet u leks specijalisu?
Пре 8 сати
 
Rešenje je da ostanu sa pravom korišćenja i da uzimaju pare od parkinga, i od pokojeg stovarišta. Za bolji urbanizam od američkog gradocidnog, sa svim svojim shvatanjima i nismo. To uvek tako nekako kod nas i ispadne: Teksas i Džordžija, ali sirotinjski.
 
500-600мил за национални стадион за вероватно најкорумпиранији, најомраженији спортски колектив у историји спорта, глобално али зато опера у ненаменски сајамски објекат који се тиме девастира јер је под заштитом.

Ако пробате да се барем умно изместите из овог друштва, да објективно погледате ситуацију, какву-такву утеху ћете имати ако примените марфијев закон. Дакле, ако је ово друштво спремно то да дозволи онда друштво то и заслужује. :vops:
 
Vrh