Ne, nego ih prate klinci.S druge strane, Bojana i David pobednici publike? Meni je to sumnjivo, ili smo mi kao nacija malo ogluveli?
Мени је прошла Евровизија деловала као да ће доћи до повратка стилова 90их.није само на нашој. глобална мејнстрим сцена је још гора
I to nevezano sad za PZE. Proširite malo vidike, slušajte nešto drugačije i novo, probajte barem, pa da i sami znate zašto vam se ne sviđa ili ne biste slušali. Ali u celoj ovoj muzičkoj sceni u Srbiji i regionu, čak i one najiritantnije pesme su okej, jer nekad samo želite da prolazi neki zvuk kroz glavu, a ne tišina.
Videćemo da li će i on opet. Po broju strimova ipak nije favorit, druga grupa je duplo bolja u tom segmentu. A sad, koliko je simbolična pesma za nas, ja bih udario kontraargument i rekao da ovakve pesme nama nemaju nikakav značaj, pa je čak malo i vređanje kada je pesma za komercijalu i dolazi od čoveka koji ovakve probleme nije nikad doživeo i misli da jedna pesma može pomoći nekome.Ево и новог фаворита за победу, али и изузетно симболичне песме за све нас у овом тренутку:
Гаси све, искључи интернет из утикача, спуштај параван и мотај каблове pic.twitter.com/gnNPymQM4T
— РоманијаТврдоЈезгро 🇷🇸 (@QuartieriSpagn5) March 11, 2025