Gde je za mene pohvala, ja sam jos detaljnije ocenio i to obe veceriNisam pratila ali moram da priznam da je tvoja predanost, pedanost i temeljno ocenjivanje za svaku pohvalu!
Gde je za mene pohvala, ja sam jos detaljnije ocenio i to obe veceri![]()
Sad pogledaj ocene sto je Goje dao, on je jos goriZamišljam te kao profesora kod tebe bi bio očajan prolaz, svi bi te izbegavali
Sećam se prošle godine je neki visoki batica bio sa pesmom "Dno" pa si napisao tipa jedina pesma gde naslov odgovara samoj numeri, tako neštoumro sam od smeha tada, evo i sad se smejem...
- Bojana x David - Šesto čulo. 1 - ништа у вези са овом песмом ме не ради. Чист просек у сваком смислу.
- Igor Simić - Ne mogu. 2 - И ова песма је просечна, али у неким тренуцима је емитовала емоцију којој сам поверовао.
- Vampiri - Tebi treba neko kao ja. 0 - Срамота. Не постоји ни грам аутентичности, оригиналности. Песма је кавер сто пута каверованих кавера. Највише ми је криво, јер су Вампири раније имали потпуно свој израз у оквиру жанра, да би спали на ово.
- Nataša Kojić - Up and Down. 0 - Ово није песма, него матрица за АКВАБИК. Ко је био у селекционом жирију, да му се забрани рад у струци на 10 година. Наступ равна линија.
- Tropico - AI. 1 - Не знам шта се њима десило, као поплава да их је избацила. Певач је има озбиљних проблема са високим тоновима (као да је имао упалу грла, али је после потпуно нормално причао), и један бесплатан савет за њега - немој да певаш на енглеском! Кринџ текст, кринџ перформанс, тематика. Једино, музички гледано, песма може да прође одређени критеријум, да не добије баш нулу.
- Jelena Aleen - Kameleon. 2 - Онако, ништа специјално, али ипак боље од већине. Жена сама изнела перформанс. ОК.
- Filarri - Meet and Greet. 1 - На страну све, види се огроман труд који момак улаже, ипак, објективно не могу да му дам већу оцену.
- Kruz Roudey - Sve i odmah. 2 - И поред тога што не волим овај жанр, мислим да момци имају свој израз, и да су коректно наступили.
- Milan Nikolić feat. Caka - Storia del amor. 1 - Безвезе, усиљено и без икакве оригиналности, или емоције.
- Ana & The Changes - Brinem. 2 - Неспоран квалитет у свим елементима, али некако изван оквира овог такмичења. Ана и њене песме, имају баш специфични моменат, публику и у том смислу је ово ипак промашена тема.
- Iskaz - Trendseter. 1 - До рефрена онако (можда и за 3), али брате минли кад је кренуо рефрен, антиклимакс, на нивоу дечије евровизије.
- Harem Girls - Aladin. 1 - Колико год се трудили, мени ништа није било оригинално овде, Певачица је извукла ствар, а ови дрег дечаци су кринџ.
- Biber - Da mi se vratiš. 5 - Слатко, емотивно. Пробили су просек и донели нешто своје, а да није генеричка прерађевина етно стила. Једина песма од свих вечерашњих коју бих поново слушао.
- MILA - GAIA. 1 - Нисам ништа осетио, ни после више слушања и гледања.
- Anton - U grad. 2 - Ништа посебно, али ми је овде баш легао тај музички правац.
Evo glasova plenuma:
Bojana i David - 0,1/10
Igor Simić - 1,2/10
Vampiri - 2,3/10
Nataša Kojić Keba - 1,7/10
Tropico - 0,2/10
Jelena Aleen - 1,9/10
Filarri - 0,3/10
Kruz Roudi - 2,7/10
Milan Nikolić feat Caka 2/10
Ana & The Changes 2,4/10
Iskaz - 5,1/10
Harem Girls - 0,2/10
Biber - 0,3/10
Mila - 3/10
Anton - 0,4/10
Ivana Štrbac - 2,7/10
Jett Vega - 3,4/10
Princ - 0,1/10
Maršali - 0,8/10
Dušan Krstić - 0,1/10
Tanja Banjanin - 1,1/10
tam - 5,3/10
GIFTS & ROSES - 0,1/10
Lensy - 0,5/10
Sedlar - 4,9/10
Maja Nikolić DB - 0,1/10
Mimi Mercedes - 2,3/10 (ova pesma pobeđuje, a smor je, ume to Mimi bolje).
Oxajo - 5,1/10
Vukayla - 2,6/10
AltCtrl - 2,2/10
То ми представља посебно задовољство. Навукла ме ћерка, јер иначе не пратим "забавњаке".Brate, nisi morao toliko da se cimaš i elaboriraš, dovoljno bi bilo da si priznao da svi treba da odu kod Nede na obuku..![]()
Ко? Иначе се не упуштам у оцењивање без да сам добро проценио из више слушања, зачињених са лајв наступом на крају.Pusti dva, tri puta, daj sansu, za mene sve bolja i bolja sto vise slusam.
Ohajo, Sijam im je vrhunska pesma.Jesu ovi Ohajo, Oksajo ili Oksadzo?