Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Provalio sam da ipak mogu da slušam ovu novu vrstu muzike što mladi danas slušaju, ako pevač ima kvalitetan glas... i ako ne razmem tekst.... što sa našim izvođačima generalno nije slučaj...
Pet mobilnih telefona u mojoj gold trenerci
Baby, neću te zvati
Plesali smo u severnoj zoni
Kad si me nazvao brate
Sa cvećem, cvećem u mojoj gold trenerci
Popušio si polovinu njih
Preboleću to, zapamtiću
Crni prsluk pun šećera
Promeniću broj
Pet mobilnih telefona u mojoj gold trenerci
Baby, neću te zvati.
verujem da se prevodom dosta gubi od duha italijanskog jezika... ali 5 mobilnih telefona u mojoj zlatnoj trenerci
Al da je ritmički savršena i pevljiva na prvu ulazi u uho.. tu nema šta..
Meni je danas to nekako depresivno a slušao sam ih kao osnovac, čuvam i dan danas diskove... Slušao sam radio Virgin, pa posle city radio na istoj frekvenciji ako se neko seća... ložio sam se na tu neku alternativu u tom periodu... nisam to u potpunosti odbacio, al ne mogu svaki dan...
Udruženje kompozitora Srbije – Sekcija kompozitora popularne i džez muzike, osnovala je festival pod nazivom RIMUS - Revija instrumentalne muzike Udruženja k...
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.