Šta je novo?

Muuusic

Mrš iz separea dok sam izbrojo do 10 aaa !
...
Pet soma na felne, mnogo su besne

Flašom po faci, keš je u banci
Vuci ručnu, pa zabaci

Nova gajba, samo skupo, Beograd na vodi !😁

Bio je u pravu onaj Oliver.. navuko me baja

Nije trebalo da klikćem... 🙈

Al najsmešnije mi je kad odem kod najbliže 2 frizerke, one ovo slušaju a tipa neko 2010 su obe... 🤣 došle pre par meseci bukvalno uče zanat na meni...

I brzo šišaju, nema kao ovi stariji, 2, 3 kruga mašinicom okolo, postepeno... Nego jednopotezno oko cele glave i ćao... a uzmu isti keš kao onaj senior dve ulice iznad, što se vrti oko mene pola sata...

Ja i onako proćelav, nisam mnogo zahtevan

I najviše me nervira što ove 2 klinkice barijeru persiranja ne mogu da probiju... To sam uvek uspevao sa nekim 2002, 2003, 2004, al ovo se stvarno tek ispililo, da im dođem samo kao čika a nikako bata... I to je to 😄 😔

Sad znam kako je Pantografu 😔

Al svi su veliki mangipi, a zapravo sline i istetovirana nedonoščad 😄 ili u najbolju ruku samo gluperde...zato mi smešno... bukvalno su sprdnja 🙂 sad ja opleo po njima k'o Beki onomad po Kosjerini 😆 ...ako im je za*ebancija, možda i nije onda loše, ako se stvarno ne lože na BNV nego je fora... e stavi u tekst Beograd na vodi samo skupo brate... a smeju se jer znaju da je keš tu i da ih slušaju i klikću pavijani... onda kao čist biznis i mogu da ih razumem 🙂 ali brate ako dele i žive te vrednosti... jooooj 🙂 onda mi ih je žao... ako su svesni da je lažni sjaj i glamur pa se i sami negde sprdaju, ajde... još ako su mladi pa i da razumem 🙂

Eto 🙂 ne želim da pokrenem ponovo raspravu, nego malo razmišljam naglas jer ne mogu da spavam...

Poslednja izmena:
Kao što rekoh i za usamljene pojedince... i za retke noćne ptice 😄 ❤️

Ljibav je za sve.

Skoro sam otkrio, odličan kanal. 'Music mafia' u ovom slučaju je malo neprikladno, kapiram priču kao zbir tehnologija + tržište + politika. Više to čitam žargonski, kao obeležje današnje epohe, kao kad bi neko rekao: bratee, kriminal! :cool:

Poslednja izmena:
Malo više zvuči kao Beograđanka al nije loša 😉

um-weird.gif

Nema, jer su srbi zauzeti srbovanjem, tresu guzice uz breskvicu dok se pripremaju da pišu komentare "dogodine u prizrenu".

Breskvica je podrzala proteste pa sam u dilemi 😂

Čekajte, bre, ovo vrhunsko trolovanje još uvek nema barem 1 post?
Koji lik od žene, hahahahahaaaaaa
Ovaj short video je idealan za vecinu tema na forumu, za kulcinu Beograd itd.

Vec sam ga upotrebio za temu o most NBGD-Ada, a imam nagon svuda da ga postujem 😂

Inače, pokušao sam da se navučem na Bajagu - dobri duh Beograda, nešto sam ga zgotivio gledajući ga kod Mire Adanja Polak, ali vređa previše inteligenciju.

Pa lik koristi istu foru u svakoj pesmi i isti ton u svakoj pesmi, nmg stvarno. Koju god pesmu da uzmeš.

Sretan je onaj s kim si noći deli LA

Mrak se skupio u kap, rano jutro kao slap ulazi u sobu
Da l' si ikada pita LA

Od koga si se ti to sakri LA
U meni čitav svet se rasipa

Sećam se slike
ja od pre par godi NA

Kako sam tužan kad se setim moja jedi NA

Samo ti spavaj na zrnu graška
Sa svojim snovi MA

Nije moja želja presu DA

442 do Beogra DA

Veče ne miriše na rakove i školjke
Mesec je bleda fleka boje cime TA

🤣🤣🤣

Pa to je Bajaga :) meni je super. Baš skoro preslušao ceo album Sa druge strane jastuka, džez, rok, rege, elektro, rep…genijlano :ROFLMAO:

Vrh