@Stf
Kakvi covece "urbani idoli"???
Ko je kome idol, sta me bre to briga?
Jel muzej zatvoren 10 godina?
Jel pompezno najavljeno njegovo otvaranje u oktobru ?
Jel prosao rok za otvaranje?
I sad se grupa ljudi (totalno nebitno sta ja ili bilo ko od nas misli o njima) pobuni zbog tog neispunjenog obecanja, a vlast kao reakciju postavi kordon policije!!!
Ko je sad tu u pravu, a ko u krivu? Jel "i ova" vlast ispala nesposobna da renovira muzej???
Jesu li slagali???
Sta sad tu nije jasno?
Kakvi idoli, bre? 'Bradonja', 'Novica', 'Ivica', 'Marica'...
Ma kome su oni bitni u celoj ovoj prici???
Sta, treba da osudimo te koji su dosli da izraze protest i da podrzimo neke nesposobne i paranoicne drzavne sluzbenike???
Pa zaboga STF cak i da je politicki protes i da je za cilj imao nasilnu smenu vlasti, radi se o nekoliko desetina ili par stotina ljudi???
A paranoja je opasna pojava, pa sutra mozda bace i suzavac na neku slicnu skupinu...
A vec prekosutra mozda predju na gumene, a mozda i prave metke...
Kakvi covece "urbani idoli"???
Ko je kome idol, sta me bre to briga?
Jel muzej zatvoren 10 godina?
Jel pompezno najavljeno njegovo otvaranje u oktobru ?
Jel prosao rok za otvaranje?
I sad se grupa ljudi (totalno nebitno sta ja ili bilo ko od nas misli o njima) pobuni zbog tog neispunjenog obecanja, a vlast kao reakciju postavi kordon policije!!!
Ko je sad tu u pravu, a ko u krivu? Jel "i ova" vlast ispala nesposobna da renovira muzej???
Jesu li slagali???
Sta sad tu nije jasno?
Kakvi idoli, bre? 'Bradonja', 'Novica', 'Ivica', 'Marica'...
Ma kome su oni bitni u celoj ovoj prici???
Sta, treba da osudimo te koji su dosli da izraze protest i da podrzimo neke nesposobne i paranoicne drzavne sluzbenike???
Pa zaboga STF cak i da je politicki protes i da je za cilj imao nasilnu smenu vlasti, radi se o nekoliko desetina ili par stotina ljudi???
A paranoja je opasna pojava, pa sutra mozda bace i suzavac na neku slicnu skupinu...
A vec prekosutra mozda predju na gumene, a mozda i prave metke...