Šta je novo?

Most Beška 2, E75.

Pa druze arandjele zato sto ovaj trenutni ima samo 2 trake,to je klasicna poluprofil prica kao i na obilaznici oko BG-a.
Tako naprimer na obilaznici imas samo jedan most sa isto 2 trake,pa kada budu radili profil morace i jos jedan most da naprave...

Archangel":xsoqa2z6 je napisao(la):
blah... pretpostavih, vidim gužva je :D
Ma stari se raspada, pomera, tone, odvaja, a i usko grlo je taj deo autoputa. Kad otvore novi, moći će na miru stari da rade. :)

Досадашњи мост је имао профил, наравно, полуаутопута... Изградњом још једног моста биће профил аутопута. :cool:

Izuzetno!!!

Čoban tera ovčice
preko koridora preko koridora
Laganooooooooo

Cobaneeee vrati seeeeee...Ovce tvoje ne mogu bez tebeeee!!!

Nego salu na stranu,jedan most cemo iskoristiti za prelazak ovaca a drugi za drumski saobracaj i eto,makar nece biti zastoja.Mrka uber alles!!!

Катастрофа!!! :shok:

Могу да замислим кад се направи заштитна ограда око аутопута како ће је одмах развалити... :rant:

Wile E. Coyote":15zgdooq je napisao(la):
Катастрофа!!! :shok:

Могу да замислим кад се направи заштитна ограда око аутопута како ће је одмах развалити... :rant:
Interesantno, obraćao sam pažnju na tu zaštitnu ogradu duž autoputa baš iz tih razloga, nije razvaljena, postoji, i ako se razvali popravi se vrlo brzo, službe održavanja su aktivne. :) Eee sad, ovde oko ovih gradilišta je to nemoguće odraditi iz razumljivih razloga, tako daa...

2s7cs9k.jpg

dhegs6.jpg

j6pda0.jpg

2ahabs0.jpg

14mctow.jpg

12376ux.jpg

2edmnbl.jpg

Malo osveženje iz Beške. :)

Na prvoj slici se vidi koliko je još ostalo da se spoji Bačka sa Sremskom stranom, ima onaj veliki komad platna sa natpisom ""Beska stigli smo..." i km.koliko su uradili do vode.

JohnnyLee":2t234i1t je napisao(la):
mene je uvek jedna stvar oko građenja mostova zanimala: kako oni postave stub u vodu?
Sa plaze sam jednom gledao, zabadaju velike metalne šalunge koje nasipaju spolja tucanim kamenom, dalje ne znam ! :) Eno imas na prvoj slici vidi se oko stuba metalni kvadrat, valjda pod vodom se to betonira i sve to, tako sam cuo, kontam da to sprečava strujanje vode pa mogu na miru da rade pod vodom. ( slika kroz prozor krana)

Poslednja tri dana prelazim ovaj most... :)
Ostalo je još tri segmenta da se spoje do uklanjanja ove crne tačke srpskog saobraćaja (danas u koloni proveo oko 90 minuta zato što su se dva klipana "olizala" automobilima na mostu).

Гага":1i7i5lye je napisao(la):
Свака част за слике, штета што не може више плусева, +1. А јел' има још, још ?
Biće još, idemo sve do kraja ( maja ) ! :)

Koliko ce trajati rekonstrukcija beske 1 i kada pocinje?

vucko":1ec25a7m je napisao(la):
Koliko ce trajati rekonstrukcija beske 1 i kada pocinje?
Nemam tu informaciju, a nemam informaciju ni zašto ga zatvaraju povremeno, da li zbog neke rekonstrukcija ili zbog novog mosta, raspitaću se..

Vrh