Šta je novo?

Most 'Ada Ciganlija - Blok 70'

Ćaci si ti, pošto si branio vlast tvrdeći da je pad nadstrešnice "nesrećan slučaj".

I argument ti je ćacijevski: referendum koji postoji samo u tvojoj mašti i u postovima na jednom internet forumu.
Da nisi možda došao sa Fruške gore na Novi Beograd i organizovao nešto?
Naravno da nisi.
Pokušavaš da stvoriš lažnu sliku pisanjem na forumu, kao kontratežu organizovanim ljudiima koji za razliku od tebe - ovde žive, i zapravo samo sve veći broj ljudi okrećeš protiv ove ideje.

Ćaci si ovde samo ti jer su bot vlasti koji negira odgovornost za pogibiju 16 ljudi , jer niko nije odgovoran ako je "nesrećan slučaj"....

Uz rizik da izazovem bogohuljenje , JA želim most!, al da li će biti u produžetku Omladinskih brogada ili nizvodno (Agostina Neta)-totalno mi je svejedno...
Verujem ti ali hajde da napravimo mali off-topic.
1. Zarez se stavi odmah uz reč pa onda razmak, a ne reč razmak zarez razmak.
2. Posle uzvičnika zarez zalepljen. Mislim da bi profesor Srpskog jezika dobio izliv krvi na mozak od toga. Baš je prvi razred osnovne.
3. Crtica između čega god zahteva razmak pre i posle crtice.

Izvinjavam se, što se tiče mosta, većina ljudi koje znam sa NBG nisu za taj most bar ne za vreme SNS firmi.

Uz rizik da izazovem bogohuljenje , JA želim most!, al da li će biti u produžetku Omladinskih brogada ili nizvodno (Agostina Neta)-totalno mi je svejedno...

Samo blago razočaranje 😏 .... Ali želje su prolazne, a spoznaja dolazi sa vremenom....

Ja želim 85 novih mostova u Beogradu, samo da ih ne grade ćaciji nego stručni ljudi i da ne služi njihova gradnja da bi se prale pare.

bot vlasti koji negira odgovornost za pogibiju 16 ljudi , jer niko nije odgovoran ako je "nesrećan slučaj"....
Opet pišeš laži o meni, pa da ti nešto pojasnim : jedna je stvar zašto je pala nastrešnica, a sasvim druga kada je pala! Sud a ne ulica će da odluči ko je za to odgovoran, a nesrećan slučaj je što pala kada je bilo puno ljudi, a ne u 3h noću kada nema nikog.
Inače, vidim da neki nisu za most dok je ova vlast, već kada "njihovi" budu na vlasti, "stručni i pošteni". :)

Poslednja izmena:
Opet pišeš laži o meni, pa da ti nešto pojasnim : jedna je stvar zašto je pala nastrešnica, a sasvim druga kada je pala! Sud a ne ulica će da odluči ko je za to odgovoran, a nesrećan slučaj je što pala kada je bilo puno ljudi, a ne u 3h noću kada nema nikog.
Inače, vidim da neki nisu za most dok je ova vlast, već kada "njihovi" budu na vlasti, stručni i pošteni. :)

"a nesrećan slučaj je što pala kada je bilo puno ljudi, a ne u 3h noću kada nema nikog." -

Čoveče, železnička stanica radi 24 sata neprekidno, uvek ima nekoga, železnica radi, putnici i zaposleni cirkulišu i danju i noću... po tebi je "nersrećan slučaj" zato što je je pala - kada su se tu zatekli ljudi - ne, SNS apologeto, pala je i ubila je ljude zato što je povećano opterećenje, zato što nije vođeno računa o zatečenom stanju, nije vođeno računa o izvornom projektu, nije vođeno računa o proračunskom opterećenju i kako je to neko nekada zamislio i napravio, zato što je neko odlučio da se zgrada otvori i da se puste ljudi da prolaze ispod, non stop i dalju i noću. "Sud će da odluči..." - u jedinoj zemlji zapadno o Belorusije u kojoj postoje politički zatvorenici zbog priče na mobilnom a ljude koji razbijaju devojkama vilice motkama i gaze kolima štiti tužilaštvo... priča o slepm poverenju u sistem ne pije vodu, zato su ljudi mesecima na ulici.

Isto radite i sada i zato se i ljudi u blokovima bune: ne kapirate šta radite, i baš vas je briga za tuđe živote.
Isto kao što je rađena zgrada u Novom Sadu, isto kao što se gradi po celoj Srbiji, nigde se ne vodi računa o posledicama, slepo i plitko se samo gleda jedan aspekat, a ne šira slika.
Kao što krov i nadstrešnica nisu bili zamišljeni i projektovani da se dodaje još težine, tako ni blokovi, kej, šetalište, "vojna rampa" itd...nisu zamišljeni i projektovani da postanu tranzit i parkralište za Adu Ciganliju... I isto kao što je u NS rađeno na divlje i "potpisivani papiri", isto to i ti pokušavaš da proguraš ovde... ali nisu svi ljudi slepci , jasno im je šta im se sprema i zato su se organizovali i protestuju.

"a nesrećan slučaj je što pala kada je bilo puno ljudi, a ne u 3h noću kada nema nikog." -

Čoveče, železnička stanica radi 24 sata neprekidno, uvek ima nekoga, . .
Noću u 3h nema toliko ljudi kao danju. Da je pala noću ne bi bilo žrtava ili bi bilo daleko manje. A već sam napisao da će sud da odluči ko je sve odgovoran.

Poslednja izmena:
Hajde, nije tema, ali eto, moram da pitam...

Jel za veliki broj vas koji ste na ovom forumu članovi, tolika nauka da razmenite stav bez spuštanja na lični nivo? Ja mislim tako, ti mislis ovako...Moji argumenti su to, to i to, a tvoji su ovo, ovo i ovo i da se na tome zavrsi? Ili morate na nivo razgovora dva neistomišljenika u Osnovnoj školi na velikom odmoru da se spustite?

Ja razumem da je na forumu lakše da se mišljenje tako iznese, jer uzivo smete tako eventualno posle 6-7 čašica rakije.

Takođe bi voleo da se pranje para kroz gradnju nekih objekata, kao i sve drugo, od strane države mnogo više stavi pod kontrolu, a uvid u dokumentaciju da bude dostupniji. Da se iskroreni, naravno neće nikad, toga ima svuda. Koza ne može da čuva kupus, a da ga ne obrsti bar malo.

Mnogi trulež-projekti, su u startu mnogo više koštali, a posle je i njihova popravka koštala. To sve plaćamo mi - radni ljudi ove države, kroz sve i svašta, da ne nabrajam. A imali smo i projekat kao sto je ta železnička stanica, koji je najskuplje, nenadoknadivo naplaćen. To se, za razliku od nekih drugih, nikada neće sanirati.

Takođe bi voleo da se pranje para kroz gradnju nekih objekata, kao i sve drugo, od strane države mnogo više stavi pod kontrolu, a uvid u dokumentaciju da bude dostupniji.
Ovaj most bi trebalo da finasira evropska banka, pa će oni i da kontrolišu papire i trošenje novca. To je i poželjno jer je ovo prvi ovakav most u Beogradu.

Jel za veliki broj vas koji ste na ovom forumu članovi, tolika nauka da razmenite stav bez spuštanja na lični nivo? Ja mislim tako, ti mislis ovako...Moji argumenti su to, to i to, a tvoji su ovo, ovo i ovo i da se na tome zavrsi? Ili morate na nivo razgovora dva neistomišljenika u Osnovnoj školi na velikom odmoru da se spustite?
Kada ovaj nečovek sa Fruške gore bude konačno prestao da potura lažnu sliku stvarnosti, neće biti problema.

Kada ovaj nečovek sa Fruške gore bude konačno prestao da potura lažnu sliku stvarnosti, neće biti problema.

Ti si usao već u to da je on nečovek i tako dalje, već si počeo da ga psihoanaliziraš...Zašto? Šta on tebi? Kum? Prijatelj? Brat? Rođak? Familija? Nešto petnaesto bitno u životu? ili ti njemu?

Čovek od tebe misli drugačije i ima pravo da misli drugačije, dok te ne vređa lično. I kako on tebi može da poturi bilo šta? Ti imaš svoju glavu da njome misliš, oči, uši...Da formiraš svoje mišljenje. Jel ti on drži pištolj na čelu uz reči: ,,Ima da misliš kao ja", ne razumem???

Psihoanaliziranje, uz šta obavezno ide etiketiranje, svakoga ko od tebe misli drugačije, a nije te lično uvredio - jedna je od odlika je emocionalno nezrele osobe.

Nemoj pogrešno da me shvatiš, drugarski pričamo.

Ja, recimo, volim da pričam sa neistomišljenikom. Ali volim i da mi taj nesitomišljenik kaze: ,,Moje misljenje je tako zbog ovoga, ovoga i ovoga" i sve ok, možda nisam saglasan sa njegovim mišljenjem, ali ostaje na tome. Mene taj čovek time što ima drugačije mišljenje ne može da ugrozi. A ne: ,,Ja sam u pravu zato što sam ja pametan, sve znam i jer ja tako kažem". Kao što je ovde bilo slučajeva. Mišljenje takvog čoveka za mene nema težinu, to je samo još jedna odlika emocionalno nezrelih osoba.

I takvi, gde će, nego na internet-forum. Ne samo na ovaj, takvih ima svuda. Tu im je najlakše da na taj način komuniciraju.

Dotični ima reputaciju portparola vladajućeg taloga, a uz to je mnogo mnogo puta pokazao da voli da pametuje o Beogradu a da u njemu niti živi, niti zna i razume kako grad izgleda i (ne)funkcioniše zadnjih par godina.

Usput je uspevao da iziritira čak i najmirnije i najtolerantnije članove foruma (ne mislim na sebe naravno).

A i što kaže relja, verovatno je bilo i čuvenih relativizacija raznih katastrofa i sramota, i odgovornih za njih. Svi su oni prepuni izgovora i relativizacija, sami sebe indoktirniraju da bi mogli da žive lagodno od svega toga, a da ih ne grize savest i da ne razmišljaju previše o tome u šta se društvo pretvara od 2012.

Tako da nisu bez osnova i bez razloga ti komentari i odbacivanja svega što on piše.

Vrh