Sredio sam ti ovo.Spisak od 27 Ćaći institucija i Ćaci frmi koje su učetstovale u izradi "Urbanističkog projekta" koji je uradio CIP.
Pogledajte prilog 239932Pogledajte prilog 239933
"Nudio si ..." Kome, kada, gde, šta je bilo na kraju?Već sam nudio referendum stanovnika na Sremskoj strani Beograda, pa da vidimo koliko ljudi želi ovaj most. Rezultat se već zna, ali to sada i nije toliko važno, već da se pokrene izgradnja mosta.
Ništa.
Još jedna ćaćijevska naivna prevara, u nizu.
Vucko, ne možeš ti da "sredjuješ" moje postove. Piši ti šta hoćeš, a ne da menjaš suštinu mog pisanja. Ovde su originalna dva posta koje si zloupotrebio.Sredio sam ti ovo.
Piše da sam nekad "nudio", čitaj malo pažljivije. Sada to više nije bitno jer je odlučeno da se most gradi.Dragane, ti si čitav referendum izmislio
Ti je moja procena podrške za most na Sremskoj strani Beograda. Kao što sam već napisao.Izmislio si brojku od preko 90 posto
To nije procena, to je klasična radikalska laž i spin da bi se proturilo na silu svoje.Ti je moja procena podrške za most na Sremskoj strani Beograda. Kao što sam već napisao.
Inače, razgovarao sam i sa nadležnim Sekretarijatom u gradu u vezi urgiranja kod ministarstva da se izjasne u vezi Urbanističkog projekta.
Tvoja procena je "objektivna", a moja je "laž"?! Tebi se javilo da si nepogrešiv i da samo ti znaš Istinu.većina ljudi bi glasala protiv jer bi glasali protiv Gangule i SNS-a.
. . objektivno bliže da 90 posto glasa protiv nego za. Mnogo bliže.
Meni lično nije racionalno iz sledećih razlogaЗашто ово није добар пројекат?
Nije više u pitanju samo projekat.Зашто ово није добар пројекат?
Naravno da nemam pojma o tačnim brojevima, ali te priče preko 90 posto, u gradu gde stotine hiljada marširaju protiv bagre, možeš da okačiš mačku o rep.Tvoja procena je "objektivna", a moja je "laž"?! Tebi se javilo da si nepogrešiv i da samo ti znaš Istinu.
Упитно је да ли је рационално буџити за пешачко-бици саобраћај ненаменски мост. Овако на прву, мост би због "предимензонисане" конструкције за ту нову намену морао бити на пар метара вишој коти а то је и те како битно за пешачке и бици приступне рампе. Број стубова је неважан јер је пловни пут испоштован а тиме је и пројекат рационализован па му је цена изненађујуће мала. Чак је и дизајн добар.Meni lično nije racionalno iz sledećih razloga
Ne ulazeći u poziciju mosta
Projektujes most iznova sa dosta stubova bez potrebe
Ako već ukanjas zaricev most i neznas sta ces sa njim.
Onda bar spoji ugodno i korisno pa na tu gomilu stubova poslozi delove zaricevog mosta
Ок то али ја питам баш за пројекат. Зашто сте против првог пешачко-бициклистичког моста у милионском граду на две реке? Срамота је што их већ немамо 3+.Nije više u pitanju samo projekat.
Sadašnjoj vlasti više ne bih dozvolio ni da zamene asfalt ili okreče neki zid jer bi to odradili kao što su rekonstruisali nadstrešnicu (sa mnogo preuveličanih troškova, bez ozbiljne kontrole i što je najvažnije bez pokušaja saniranja problema na koje bi naišli tokom radova što bi moglo da prouzrokuje novu tragediju).
Ок то али ја питам баш за пројекат. Зашто сте против првог пешачко-бициклистичког моста у милионском граду на две реке? Срамота је што их већ немамо 3+.