Šta je novo?

Most 'Ada Ciganlija - Blok 70'

Popovićeva iz Direkcije je naglasila da su, između ostalih, najznačajniji sledeći objekti: saobraćajna veza Borska petlja – Lasta, saobraćajnica Vladimira Popovića od Bulevara Zorana Đinđića do Bulevara Mihajla Pupina, denivelisani ukrštaj pruge i Bulevara umetnosti na Novom Beogradu, Bulevar patrijarha Pavla, pešačko-biciklistički most preko reke Save, . ."

Popovićeva iz Direkcije je naglasila da su, između ostalih, najznačajniji sledeći objekti: saobraćajna veza Borska petlja – Lasta, saobraćajnica Vladimira Popovića od Bulevara Zorana Đinđića do Bulevara Mihajla Pupina, denivelisani ukrštaj pruge i Bulevara umetnosti na Novom Beogradu, Bulevar patrijarha Pavla, pešačko-biciklistički most preko reke Save, . ."

Да ли си сигуран да ће то бити потпуно нови мост а не овај прастари железнички који се налази код Сајма? Видех давно неке рендере за тај мост и његову конверзију у пешачки.

Kako most utice na expo? Svkako je sam most jako daleko od EXPA.
Tako što će Draganovi turisti iz NS dolaziti vozom SOKO do Železničke stanice Novi Beograd, pa dinamičkim plavim gradskim prevozom, kada naiđe, do Oml brigada, onda preko ovog mosta peške na Adu, odatle dalje pešaka uzvodno pa ponovo preko Ostružničkog mosta na EXPO.

Да ли си сигуран да ће то бити потпуно нови мост а не овај прастари железнички који се налази код Сајма? Видех давно неке рендере за тај мост и његову конверзију у пешачки.
Ovo je i meni palo na pamet.

Kako most utice na expo? Svkako je sam most jako daleko od EXPA.
Most ne utiče, ali može da bude u grupi gradskih projekata koji moraju da se završe do EXPOa zbog turista, nap. kao podvožnjak na NBG.

"niko_bitan", pročitaj na koju lokaciju se odnosi Urbanistički projekat.

To nikad nije bila ozbiljna opcija, već pročitajte vi o kojem mostu se sada radi. Godinama pišem o novom mostu do Ade, a još uvek ima nekih "razmišljanja".
A taj član je pominjao "prastari železnički" most.

Vrh