Naravno, znatnu većinu stanovnika će obradovati.Ovo će baš obradovati stanovnike Savskih blokova.
I ostaće tamo gde treba da skuplja prašinu u ladiciBitno je da CIP radi projekat za most po nalogu Direkcije i da se radi Urbanistički projekat.
Da nije tebe koji ovde smaraš po zadatku o ovoj temi se ne bi ni pričalo... eto toliko su građani Beograda (a ti to nisi) zainteresovani za ovu ideju.Naravno, znatnu većinu stanovnika će obradovati.
Most će možda biti izgradjen za EXPO.Nema ništa od toga dok se ne završi Expo.
Kako most utice na expo? Svkako je sam most jako daleko od EXPA.Most će možda biti izgradjen za EXPO.
Popovićeva iz Direkcije je naglasila da su, između ostalih, najznačajniji sledeći objekti: saobraćajna veza Borska petlja – Lasta, saobraćajnica Vladimira Popovića od Bulevara Zorana Đinđića do Bulevara Mihajla Pupina, denivelisani ukrštaj pruge i Bulevara umetnosti na Novom Beogradu, Bulevar patrijarha Pavla, pešačko-biciklistički most preko reke Save, . ."
Usvojena Odluka o budžetu Grada Beograda za 2025. godinu
Одборници Скупштине града усвојили су на данашњој седници предлог буџета за 2025.www.beograd.rs
Tako što će Draganovi turisti iz NS dolaziti vozom SOKO do Železničke stanice Novi Beograd, pa dinamičkim plavim gradskim prevozom, kada naiđe, do Oml brigada, onda preko ovog mosta peške na Adu, odatle dalje pešaka uzvodno pa ponovo preko Ostružničkog mosta na EXPO.Kako most utice na expo? Svkako je sam most jako daleko od EXPA.
Ovo je i meni palo na pamet.Да ли си сигуран да ће то бити потпуно нови мост а не овај прастари железнички који се налази код Сајма? Видех давно неке рендере за тај мост и његову конверзију у пешачки.
Most ne utiče, ali može da bude u grupi gradskih projekata koji moraju da se završe do EXPOa zbog turista, nap. kao podvožnjak na NBG.Kako most utice na expo? Svkako je sam most jako daleko od EXPA.
"niko_bitan", pročitaj na koju lokaciju se odnosi Urbanistički projekat.