StaraMo
Advanced
KŠ Istok
Slabo.Šta je sa mostom preko Ibra? Ima li kakvih radova?
Gledajući kako trenutno intenzivno rade na delu oko petlje Kamidžora (Kraljevo – centar), razmišljam da, kada već planiraju da do maja sledeće godine puste deonicu do Preljine, sasvim je realno da završe i preostalih 4 km od početka trećeg sektora do Kamidžore, čime bi se saobraćaj kroz centar Kraljeva značajno rasteretio.
To mi je skroz realan scenario. Ostalo bi onda da se završi od Petlje Kamidžora do petlje Vrba, do septembra kako rekoše.
Pogledajte prilog 248092
Njima je, mislim na političare, najbitnije otvaranje Adrani - Preljina jer će tada po svemu sudeći i biti potpisan ugovor za brzu saobraćajnicu KV-NP i to će biti pompezna najava a ostatak će da prođe onako, neki ministar i to je to.Neće moći pompezno da najavljuju otvaranje samo 5km autoputa. Mora to da bude dvocifreno. :-D
Tako da ne verujem da će u maju otvarati Kamidžoru, ali bilo bi baš korisno
I ja sam isto zaključio, kao da će se otvarati Preljina - Kamidžora, što bi za Kraljevo bila bolja varijanta, makar i za tih par meseci do završetka celog Moravskog koridora.Gledajući kako trenutno intenzivno rade na delu oko petlje Kamidžora (Kraljevo – centar), razmišljam da, kada već planiraju da do maja sledeće godine puste deonicu do Preljine, sasvim je realno da završe i preostalih 4 km od početka trećeg sektora do Kamidžore, čime bi se saobraćaj kroz centar Kraljeva značajno rasteretio.
To mi je skroz realan scenario. Ostalo bi onda da se završi od Petlje Kamidžora do petlje Vrba, do septembra kako rekoše.