![]()
Zbog spajanja Moravskog koridora i ''MiloÅ¡a Velikog'' dvomeseÄni prekid saobraÄaja na naplatnoj rampi u Preljini - Morava Info
ÄAÄAK – Krajem septembra ili poÄetkom oktobra biÄe biÄe obustavljen saobraÄaj na prikljuÄku auto-putu “MiloÅ¡ Veliki“ na naplatnoj rampi u Preljini, najavio je direktor JP “Gradac“ Milan BojoviÄ. On je to najavio na osnovu informacije dostavljene iz preduzeÄa “Koridori Srbije“. Izvor: Morava infomoravainfo.rs
Realno mogu da završe petlju u Balugi za 2 meseca, čak je na par mesta i asfaltirano.A posle dva meseca, kuda će se izlaziti sa autoputa? Nekako mi je bilo logično da će ovo ostaviti za kraj.
Realno mogu da završe petlju u Balugi za 2 meseca, čak je na par mesta i asfaltirano.
Za početak Obrva.Šta je onda prepreka da se već tada pusti cela deonice od Preljine do Adrana?
Za početak Obrva.
Kada se uradi spajanje postave se blokade prema Moravskom i vrati se petlja Preljina u funkciju .A posle dva meseca, kuda će se izlaziti sa autoputa? Nekako mi je bilo logično da će ovo ostaviti za kraj.
Nije, ostalo je par njih koji i dalje nisu zadovoljni otkupnom cenom. Mislim da je poslednja ponudjena cena 1150 ili 1500 ( ne znam tačno) po 1m2. Toliko su plaćali u Sirči skoro . Ogradjujem se od informacija jer sam to čuo od meštana Sirče.To još nije rešeno? Ja sam mislio da je to sve rešeno i da petlje Preljina i Čačak-Istok (Baluga) najviše usporovaju završetak. Zato mi je i ovo zatvaranje na 2 meseca bilo čudno.
Čini mi se da neće biti moguće skretanje ka petlji Preljina (ka naplatnoj rampi) kad urade spajanje. A ne verujem da će budžiti da može, čak ni privremeno. Mislim da se ide na finalno stanje sad i puštanje je do Baluge (i nikako dok ne bude do Baluge pa makar i kasnilo).Kada se uradi spajanje postave se blokade prema Moravskom i vrati se petlja Preljina u funkciju .
Mislim da BehtelEnku to ne interesuje,oni rade kako su zamislili i kako je njima lakše.ПА очигледно је једина сврха малтретирање становништва!
Neće ići puštanje do Baluge,rečeno je već više puta.Neradnici iz Srbijagasa još nisu izmestili gasovod a viđali smo već da to zna da potraje.Možda se oprema i naplatna rampa seli u Balugu pa neće biti vraćanja na staro.Uglavnom do maja meseca sledi ponovo haos u Čačku.Ložionički most je ponovo u katastrofalnom stanju,šta će biti kada vrate kamione tamo ne smem ni da pomislim.
2 meseca, možda i malo duže. Vrlo moguće da će se saobraćaj prebaciti na novu petlju u Balugi.Па чекај, је л' затварање 2 месеца или до маја? Велика је разлика.