Ovo je nešto baš skoro. Ja koristim google maps za uvodni video i u petak nije bila ažurirana mapa. Obično rade ažuriranje na 2 do 3 godine osim ako više nas recimo ne pošalje zahtev da se određeni deo mape ažurira, onda urade ranije. Super.
Ucrtan je, ali nema funkcije za saobraćaj u rangu A2 i ostalih autoputeva. Isti slučaj je sa A5, ali npr A8 i deo obilaznice oko Beograda koji je skoro otvoren imaju tu funkciju, odnosno kada se više odzumira, funkcija saobraćaj ostaje. Mislim da je tu ključ u našim institucijama i saradnja sa Googlom koja nije na adekvatnom nivou.Na google mapama nema ni autoputa od Preljine do Pakovaraca jos ucrtanog, nismo mi njima interesantni, malo trziste
Koliko ja znam jedini novi most na ovoj tvojoj gore skici ce biti most preko novog korita preusmerene Morave za lokalni put ka Sirci. Inace cela trasa I sama petlja ostaju na desnoj obali Moravei ceo sadasnji izgled starog korita se saseca, tako za trasu posle Ibra dalje vise nece biti mostova na Moravi do Adrana. Gde ce se vezivati lokalni put za Sircu sa novim mostom preko novog korita, zaista ne znam ni ja.Sirča bi trebalo da bude povezana preko petlje Kamidžora sa kružnim tokom kod Magnohroma, bila je neka izmena projekta, pravi se valjda novi most. Tako sam razumeo, ne znam da li grešim, možda neko bolje zna.
To što pominješ, neka vrsta obilaznice kroz naselje Sijaće polje, trebalo bi da počinje od kružnog toka u Ribnici kod "Eko" pume, a da se završi kod petlje Magnohrom, trenutno je tu stovarište građevinskog materijala. I tu bi kao trebalo da bude kružni tok.Sad gledam ova petlja Kamidzora kako ce izgledati, hoce se rusiti drveni viseci most? I ako se rusi hoce se graditi novi koji ce povezati levu obalu Morave?
Sad, moze tu jos dosta da se diskutuje. Da li ce ici onda obilaznica i dalje, kao sto je planirana nekada. U produzetku, ispod deponije i tamo u Seovcu da izadje (kruzni tok kod Tempa)? Dalje, ljudi koji poseduju zemlju u Sijacem Polju su dobili neku vrstu obavestenje. Izgleda od kruznog toka kod Kamidzorskog mosta ce ici "obilaznica" kroz Sijace Polje pa sve tamo da udari na krizni tok u Ribnici (kod Zavicaja). Medjutim nisam uspeo da pronadjem nikakavu vest ili dokument o tome na netu.
Онда сам лепо рекао, код дрвеног односно висећег моста.Krcan je sve tačno objasnio.
Samo da dodam da je lokacija novog mosta u Sirči oko 300 metara severno od sadašnjeg na istom putu koji vodi u centar sela (u blizini fudbalskog igrališta).Pogledajte prilog 219737
Да, то сам и написао само не успех никакав документ о томе или вест да пронађем.To što pominješ, neka vrsta obilaznice kroz naselje Sijaće polje, trebalo bi da počinje od kružnog toka u Ribnici kod "Eko" pume, a da se završi kod petlje Magnohrom, trenutno je tu stovarište građevinskog materijala. I tu bi kao trebalo da bude kružni tok.
Да, то сам и написао само не успех никакав документ о томе или вест да пронађем.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Ne, po planu detaljne regulacije za naselje Sijaće polje, ovako, što sam dodao plavo. Jedino ako ne produže neki krak ka KamidžoriАха, капирам сад. Ту почињу две траке у Доситејевој улици. Ја сам чуо да ће од Миликића код Камиџорца да то крене.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
PGR Sijaće Polje - Prvi kružni tok kada se ide iz grada prema Magnohromu, drugi kružni tok sa drugim izlazom za novi most i put prema Ratini a poslednji izlaz je prema južnoj obilaznici(prema Ribnici i Novoj hali Sportova)Ne, po planu detaljne regulacije za naselje Sijaće polje, ovako, što sam dodao plavo. Jedino ako ne produže neki krak ka Kamidžori