Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)


Сад је очигледно да ће пробати до краја године завршити до Врњачке бање. Има још доста бетонских радова посебно на петљи, као и на три речице. Такође место где није све трасирано и где Морава прилази јако близу аутопуту ће можда успорити све. Дренажа се поставља, за месец-два ће бити готови сви бетонски радови на петљи Кошеви и све до моста код Грабовца, тако да ће моћи сву оперативу и људство за бетонске радове пребацити овде.
 
Poslednja izmena:
СтараМо, питање за тебе јел у овој години урађена набавка за наплатну рампу Врњачка бања?
 
СтараМо, питање за тебе јел у овој години урађена набавка за наплатну рампу Врњачка бања?
Tender u prvoj fazi je predvidjao opremanje Ćićevca,oba Kš,Koševa,Adrana i Katrge kao i Preljine,Lučana i Prilipca ali kao što vidiš stvari su se promenile pa će verovatno morati neki aneks da se radi ili promena prioriteta .
Nažalost ne učestvujem u radovima na Moravcu pa ne znam detalje.
 
Verovatno privremena iz Koševa ide u Vrnjačku banju?
Mislim da je logično da se prebaci na novu Koševi.
Nema tu neke filozofije,na Moravcu su primenili Ekobox kontejnere za upravne objekte a kabine se lako prebacuju kao i nadstrešnice i oprema i odgovaraju manje više svuda štaf na šraf.Jedino kablove koje su razvukli ne mogu iskoristiti jer su na privremenoj ostrva baš kratka.

Moja pretpostavka je da će opremiti Drenovu,Trstenik i Banju i na petlji Banja posle skretanja za Banju će staviti dzerzi blokove i da će se tu završiti put za ovu godinu.

Sledeće godine ili one tamo će stići do Adrana (uslov je i Preljinska petlja)i tu će posle Adrana staviti džerzi i onda će raditi unutar te deonice do kraja trasu i petlje i samo jednog dana sklonoti blokadu kod Banje i kod Adrana.
 
Poslednja izmena:
Nadamo se da su ove tri novotrasirane trake u službi koncetrisanja saobraćaja u jednu tačku radi daljih nesmetanih radova.
Opet svaka od ovih traka kao što su sada već uradili mora da bude stubićima kanalisana da ljudi ne bi jedni druge sekli.

To nam u najavi kaže da će u sezoni biti gužvancija .
 
Upravo htedoh da pitam čemu ova nova traka u pravcu KŠ-NI. Zar nije bilo planirano spajanje dva autoputa sa većim radijusom krivine?
1716828246518.png
 
Poslednja izmena:
mfw vesić kaže do kraja oktobra pakovraće-požega i do kraja godine preljina-adrani

x720.jpg
 
Vrh