Moguće je da mu prave problem jer vozi auto trasom, što se računa kao gradilište.Bata Rade u klinču
Ispravka:
Ovde na ovim snimcima je van trase, više sam mislio na prethodne snimke, mada on to već duže vreme tako snima
Moguće je da mu prave problem jer vozi auto trasom, što se računa kao gradilište.Bata Rade u klinču
Izlazice ljudi koji idu u Vrnjacku Banju u Trsteniku ako je guzva. Trstenik-VB je 7-8 minuta kolima.Ne znam koliko je tacno, ali sam cuo da ce i Trstenik da ima veliku naplatnu, sa 7 prolaznih traka valjda. Ne znam cemu toliko
Druze, ne znam da li se skoro prosao autoputem od krusevca do pojata...smesan broj automobila...bez obzira na taj tranzit koji ti pominjes...ne sporim da treba rampa i protocna ali znam kako je na mng prometnijim rampama...tipa za KG sa e75 treba prosirenje pa opet manja nego ova...za Pozarevac isto...Nis je mozda malo veci ali 5put veci saobracaj...ok tranzit ali tranzit prema mestima koja osim sezona na kopaoniku nestaju...Brus i Kursumlija za 20god mesne zajednice,nazalost.Крушевац исток је рампа за транзит према Брусу, Копаонику, Блацу, Куршумлији, Приштини пошто иде на обилазницу.
Samo da se kratko nadovežem za izlaz KG i izlaz MLD.Druze, ne znam da li se skoro prosao autoputem od krusevca do pojata...smesan broj automobila...bez obzira na taj tranzit koji ti pominjes...ne sporim da treba rampa i protocna ali znam kako je na mng prometnijim rampama...tipa za KG sa e75 treba prosirenje pa opet manja nego ova...za Pozarevac isto...Nis je mozda malo veci ali 5put veci saobracaj...ok tranzit ali tranzit prema mestima koja osim sezona na kopaoniku nestaju...Brus i Kursumlija za 20god mesne zajednice,nazalost.
O tome se i radi i nema veze sa advokatom, već isključivo sa onima koji odlučuju o katastrofalnoj ceni i sporošću suda.Ne znam da li si lose procitao ili razumeo ono o cemu sam pisao ali si promasio akcenat price.
Eksproprijacija je predradnja, to je jasno. Da li je odradjena ispravno, ne nije. Uradjena je traljavo i kasno. Valjda smo to svi vec konstatovali.
Poenta moje price je, evo najprostije moguce cu, kasnis - ponudi ljudima malo vise od realne vrednosti tako da velika vecina prihvati i nema zelju za ulazak u sudski postupak, blokadu itd. Tako ces lakse izvrsiti pritisak i na one malobrojne koji bi da dobiju astronomske cifre koje nisu realne. Umesto toga ponudis iznos neprihvatljiv za vecinu i onda te zadesi ovo sto te je zadesilo na velikom delu koridora.
Početak koridora
Prosto je neverovatna lakoća davanja izjava i ignorisanja ljudi koji taj izlaz koriste tolike godine sa PGS od 12.000 držati ljude na suncu i u kolonoma.Momirović je najavio proširenje pa onda i Vesić a evo ništa se nije maklo.Naplatna rampa MP je tacno duplo manja i vise nego obe ove u KSH. Nista cekamo Vozd Karadjordje i obilaznicu oko krusevca...slusaju ljude koji zive u KSH, mnogo vise njih kazu da njima autoput nije trebao jer im je sad samo doneo haos u gradu a Pojate im je do sada bilo na 20min,skracen put mozda na 10tak min. Mozda naplatna stanica ISTOK resi neki problem,ostaje da vidimo..mozda i ove god...naplatna stanica kako smo i videli je gotova komplet samo put od kruznog toka u selu Bivolje do naplatne stanice.